89

оо

преди 9 години

И това съм се чудил, какво толкова има лошо, че Хитлер присъединява Австрия? Ми те по онова време австрийците са си викали "дойче" един на друг, не са се признавали за нещо друго освен за немци. Даже и за Судетите е много спорна историята. Изконно немски земи, населени на едно 90% с немци, защо да не се върнат към немския райх? Вече като присъединява насилствено няколко милиона чехи, нещата се изродяват. Но преди това? Не мисля.

88

kk

преди 9 години

Горкия Руски народ.Няма скоро да се отърват от лапите на КГБ !

87

до 110

преди 9 години

Като казваш голям държавник, сигурно имаш предвид ръстта на Путин заедно с 10 сантиметровите му токове.

86

Анонимен

преди 9 години

До ivailo1403Той и Буш младши имаше 90% рейтинг. По време на война така става.Струват се овците околко лидера

85

Анонимен

преди 9 години

Не въ моа повече,това трета или четвърта новина е за днес. Няма ли нищо друго за писане ?Дъщерите му живеели в Масква , хахаха

84

Анонимен

преди 9 години

Сталин влезе във Втората Световна Война след като запада му беше съюзник и цял свят го молеше да нападне Хитлер. Третата световна още не е почнала а Путин настрои цял свят срещу Русия унищожи си икономическите переспективи в името на кратковременни ПР'ски и съмнителни военни такива. Сталин от началото на 30'те се готви за голяма война и когато тя му се случва вече има 25 000 танкове 5000 от които останалия свят не е виждал и на чертеж. Путин до преди крим плащаше на немци на му обучават армията.

83

Анонимен

преди 9 години

VSEKI PRZIDENT E BELIK ZA STRANATA SI.PUTIN ZA RUSIA, ROSEN PLEVNALIEV E MNOGO VAGEN ZA BALGARIA KATO GLAVNOKOMANDVASHT VAORAGENITE SILI NA REPUBLIKA BALGARIA.NIE VSICKI TRIABVA DA VELICAEM NASHIAT SI PREZIDENT.

82

Анонимен

преди 9 години

До АнонименБойко е точно като Путин. Единствената разлика е, че в България няма дупка в земята за петрол и газ. Извън това Путин каква точно икономика, индустрия и наука е развил?

81

Анонимен

преди 9 години

До колио до 66Същата фирма също не е декларирала печалба за миналата година.Оставаше и акциз(който ние си плащаме) да нямаше.

80

Анонимен

преди 9 години

До библиотекaрВиждал ли си му замъка и яхтите на Путин.Бойко на малкото пръстче не може да му стъпи.

79

АТАКИСТ

преди 9 години

до 94Мда.... и Кубрат надъхва цял един народ 2 години , че е най-големият и от песимисти по природа, българите ни накара да мечтаем за световна титла. Дойде шампиона и го върна в първи клас.

78

Анонимен

преди 9 години

До АнонименПаралелите с Хитлер изобщо не са изсмукани от пръстите. Унижена някога велика страна. Националист който играе по струните на народа, вдига му гордостта, назовава еднозначно вътрешните и външните врагове, обединява трите власти плюс медиите. Знае какви новини очаква народа му от него и ги генерира. Кратък икономически подем последван от възстановяване на "изконни територии" . До сега върви едно към едно с Хитлер.

77

Анонимен

преди 9 години

Истинския проблем на *** - Балкански се зове бедност и простотия ...Но двете неща са свързани ... едното поражда другото и обратно. *** - Балкански НИКОГА няма да погледне себе си или да поиска от себе си ... не. На него все другите са му криви, защото така е по-лесно, по-удобно пък и не му се налага да мисли.

76

колио до 66

преди 9 години

Незнам дали 50000 руски фирми в бьлгария не плащат данаци но знам че 80%от бюджета се пьлни от акциза вьрху петрола и се плаща от руска фирма. А немската произвеждаща мед за стотеци миларди евро от бьлгарски руди в бьлгарски завод не плаща и и стотинка даньк.Сьщите гомна и*на ще са и с шстовия газ ще си го добива продава за нас ***,радиация и химия в най плодородните ни земи.

75

Анонимен

преди 9 години

До АТАКИСТНадъхват се такива дето искрено вярват, че кеча е истинска борба. Надъхването е факт и от него печелят тези, които се изживяват като лидери.

74

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

Не се занимавайте с АТАКИСТА, той няма от нещо дето да не разбира. Как го изтърва Бпйко да го сложи в министерско кресло незнам.С едн пост, щеше да върти няколко министерства.

73

АТАКИСТ

преди 9 години

до 81В този форум, смотаняко ако не си забелязал, главната цел е да се надъхат с тема русофили срещу русофоби и се започва мазалото. А те че САЩ и РУСИЯ никога няма да се нападнат и ще си живеят живота хората в тези държави мирно и тихо Независими мнооого след като такива като теб умрат поради естествена смърт...е друг въпрос, но чаткай коментари...***!

72

Анонимен

преди 9 години

До до 85Дай пример за една. До сега само неестествени чувства от мъж към мъж са проявени към Путин. Тоя човек не може да се изпикае от вас бе, както го извади и някой българин се лъзга по коленца и му го лапва. Съвсем за смях станхме после що Жириновски вика, че трябвало да му лазим в краката. Ми такова впечатление сте му оставили.

71

Анонимен

преди 9 години

До АТАКИСТКолкото и да ти се иска да тровиш някого, общо взето ме веселиш до момента.

70

Анонимен

преди 9 години

Ако бойко беше като Путин , България щеше да бъде уникална държава на балканите. Бойко се опитва да играе като тато с навеждане но онзи беше хитър и лавираше, докато боби само се навежда.