9

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

Каква самота бе пичове ? Това е най-влиятелният човек на планетата !С него искат всички да се ръкуват, да беседват, да се докоснат до него.Щастливци са руснаците, че всяка седмица Владимир Путин сяда чинно пред екраните и в продължение на няколко часа разговаря с хората в ефир.Смее ли някой от нашите управници да направи това ?!Какво ли ще чуе от народа ? :) ...А, Путин е велик човек ! Голяма личност ! Историческа личност, за която един ден ще пише в учебниците по световна история.

8

бай Стефчу

преди 9 години

И аз като пийна заставам пред огледалото и оня в огледалото такъв мохабет ми прави.....

7

Щерев

преди 9 години

Руската икономика е във своя възход.На пловдивския панаир на руския щанд имаше една гола рускиня с кутийка на земята просеше стотинки. Путин си направил скафандър за да се предпази от е бола от ползван презерватив на Обама..ха..ха

6

до СРАНДЖАТА

преди 9 години

Рубла дори не чукнала половината от 100. Сранджа не читател, Сранджа писател.

5

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

***:- Наздаровя, рубла чукнала 100 за долар...

4

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

НЕ СПРЯХТЕ ДА ПЛЮЕТЕ ПО ПУТИН. ЧЕ Е УМЕН Е УМЕН ДВЕ МНЕНИЯ ПО ТОЗИ ВЪПРОС НЯМА. САМО ЕЛЕМЕНТАРНИ ХОРА КАТО ВАС МОГАТ ДА ПРАВЯТ ТАКИВА ИЗКАЗВАНИЯ . ЕДВА ЛИ НЯКОЙ ОТ ВАС НА НЕГОВО МЯСТО БИ СЕ СПРАВИЛ ДА УПРАВЛЯВА ТАКАВА ГОЛЯМА СТРАНА. САМО ЛАЕТЕ.

3

И кво?

преди 9 години

И кво ме интересува Путин и ***?А кога е пръднал БГ ибрикчиите няма ли да осведомите?А нещо за Южен ПОТОП и парите от КТБ?

2

GFR

преди 9 години

ЗА РОССИЯЯЯ ГАСПАДА АФИЦЕРИ !

1

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

"Президентът се виждал рядко с дъщерите и приятелите си"...... - а с чашката - по често...