69

Хан Крум

преди 9 години

До АнонименТи на коя планета живееш?Възможно ли е да си толкова луд или глупав? От къде взимаш информация ?"..цял свят настроили срещу себе си..!?" ТОЧНО ОБРАТНОТО Е -цял свят е настроен срещу сащ и " приятелчетата му" ,тикво *** ! Цяяял свяяяят ! Самото население на запада е с/у сащ...даже и интелигентните американците са отвратени от държавата си !Ти,джудже,чувало ли си ,че сащ от сумати години е фалирало и затова трепе милиони човеци..скоро и теб ще те пречука,щото това е сатанинска държ

68

Анонимен

преди 9 години

До АТАКИСТГледам само ти се надъхваш, че и си правиш комплимент, че някой се ядосва.Ако някой не харесва Путин е защото познава историята на такива като него. Какво са донесли на своя и на чуждите народи. Не го харесват по-същата причина по-която не харесват Хитлер. Аз тука някой дето да прави евала на сащ не съм видял. Само гейски вопли и вричания в любов към Путин и Русия. Намери един пост "Велико Обама" Велика Америка или нещо от сорта.)

67

един българин

преди 9 години

Ми той и Хитлер не се е измъчвал от самота. Защото е бил дотолкова луд (вярвал си е), че е смятал Германия за негова любов.През цялото време е бил погълнат от мисли как да направи Германия велика.Така и Путин. Затова естествено че не се чувства самотен.Има нещо недоизказано обаче: Защо изобщо обяснява защо не се чувства самотен, след като не знаем дали някой го е питал?И накрая - как не го е срам да си признае че е работил за КГБ???

66

до 76

преди 9 години

А не ти ли идва на ум че азерите са ученици на руските ***?

65

Анонимен

преди 9 години

До АТАКИСТЕ много си елементарен ако си расъждаваш така.Живееш си в някъв розов филм на дисни.

64

Путин е велик!!!

преди 9 години

Путин си направи скафандър за да се предпази от ебола от ползван презерватив на Обама и прецака Американската икономика!

63

Анонимен

преди 9 години

Русия единствено я интересува да има свои хора от там от където минава тръбата за Европа.Русия партньори няма.Ако не са инфилтрирали правителството не са се спогодили с олигарсите и мафията, не са намерили начин да извият ръцете на дадена държава го нямат за свършена работа.

62

АТАКИСТ

преди 9 години

до 72Е как да не трови никой? Точно такива форумни ибрикчийски хамерикански като теб трови, а не САЩ на когото им кланяш глава. Те големите си правят шоуто помежду си, а такива *** като теб се надъхват покрай изкуственото напрежение помежду им. ПОНЯЛ?

61

колио до 32подлога

преди 9 години

През 92 година двама азъри заклаха бащами в москва та ми се наложи да се поразходя до там да се оправям с формалности.та тогава се запознах руснаците от близо.Пьрво обикновените руснаци обичат и уважават бьлгарите .Второ милицията им и правораздаватвлната им ситема работи перфектно.Трето метрото им е в пьти по красиво и функционално от лодонското.

60

лидеров

преди 9 години

"Ja krena Rusia na noze, ja obedini , ja obnovuva, izgradi avto industrija,ima napredok vo IT tehnologija, lider e vo KOSMOSOT,"Атакисти, вземете си поука, на едно мнение сте с македоноидите :D

59

Анонимен

преди 9 години

До АнонименТака обаче интереса на Русия към България е силно нездрав. Нямат никакъв интерес от стабилна и богата България. В момента се опитват точно да ни фалират та ако може да станем в тежест за ЕС и да ни теглят шута. Ние сме следващата Украйна по пътя на тръбата.

58

Анонимен

преди 9 години

До АТАКИСТНикого не трови. Ако знаеш какви контракти за милиарди се подписват в момента в САЩ м ще ти зайде. Американската промишленост обича големи врагове.

57

Анонимен

преди 9 години

До АнонименТо и хитлер върна самучувствието на унижените германци.Има един индекси Джини.Най-грубо казано показва социалната справедливост в дадена страна.В русия е по лош от в Бразилия. Ще рече, че 90% от богатството се държи от по-малко от 1% от населението. Средната заплата в Русия е по-малка от тази в Малта.

56

АТАКИСТ

преди 9 години

до 61Аааа, не знам защо не го харесват на запад. Просто казах кого трови поради същността си.

55

Анонимен

преди 9 години

До МРАВКАВинаги сме си били във сферата на влияние на Русия и в преките им интереси. На запада винаги му е било през оная работа за нас. Цялото ръководство на данс са руски агенти, половината ни банкова система е пропита с руски капитал. В България има 50 000 руски фирми които не са декларирали ЕДИН лев печалба за миналата година а обората им е милиарди. Посочи една западна фирма, която да не изрядна и да не е декларирала печалба.

54

makedon

преди 9 години

Putin e golem domakin . Ja krena Rusia na noze, ja obedini , ja obnovuva, izgradi avto industrija,ima napredok vo IT tehnologija, lider e vo KOSMOSOT, postepeno se podobruva standardot na zivot .Saka da gi obedini SLOVENITE za da se spasat od ZAPADNO ropstvo. Ama tesko e da gi obedinis SLOVENITE toa se narodi so slaba kultura bez rabotni naviki.

53

Анонимен

преди 9 години

До ЦК на либераститеДа има време само за гимнастички и тенесистки :)

52

Анонимен

преди 9 години

До АТАКИСТМного интересна интерператация имаш защо не го харесват на запад:)

51

ЦК на либерастите

преди 9 години

Ако Путин залитеше по камериерки , танцьорки и *** както великите европейски политици , банкери и корпоративни *** щеше да му е много по-лесно !А той горкия ...нема време!

50

Анонимен

преди 9 години

До АнонименОТ форуми ли се образоваш?:)Общо взето си личи.Изисква се особен вид интелект да форимраш мнение от чуждо такова в общият случаи платено. Знам какво са писали за хитлер. Достъпно е стига човек да се интересува.38'*** година в Русия са му павили евала.Всеки ден са писали за танковите пробиви за пикиращите бомбандировачи и за великите германски генерали как мачкат френските и полските буржуа. Вестниците си ги има. Приемали са германия за социалистичека страна съюзник