129

Анонимен

преди 9 години

Китай се разколеба в сътрудничеството си с РусияИкономическите рискове в страната се засилвали, руснаците ставали все по-неплатежоспособни------Една освежаваща новина за лека нощ

128

Анонимен

преди 9 години

Загубен народ, готвели се да колонизират европа, ми тя европа е колонизирала америка бе тъпани.Колонизирането е било преди пет века, няма колонизирания вече. Само рашата дето колонизира Крим ама те са друга бира, там няма цивилизация.

127

Анонимен

преди 9 години

До АнонименЧе това го знам и без да знам за принадената стойност, много ясно че ще ти плати по-малко. За производството на едно нещо се ползват суровини, енергия, труд. След като плати на теб колкото струва как ще се покрият другите разходи че и шефа ти да печели?Пфу, дървени философи...

126

Анонимен

преди 9 години

Да си го кажа и млъквам:Европа все пак е люлката на цивилизацията,а това което се готви да направят САЩ,е да колонизират Европа.Начело на ЕС са неопитни политици или може би нещата вече са толкова зле,че няма друг изход.В случая САЩ са като Ноевия ковчег ,в който ще оцелеят,докато се вихри кризата по целия свят.Произвеждат 20%а консумират 40% от световния БВП,дразнещо е.

125

Анонимен

преди 9 години

Вероятно не си чел за принадена стойност.На работника се плаща по-малко от стойността на продукта,който е произвел ,иначе няма да има печалба за собственика.Нали не си мислиш,че стойността на една стока ,напр. БМВ, е равна на цената и?

124

Анонимен

преди 9 години

Вие сте ненормални, като пазаруваш не потребяваш ли бре *** ?Само яхти , бмв-та и замъци ви се привиждат, гладна кокошка просо сънува :)

123

Анонимен

преди 9 години

...респективно номера на ***.

122

Анонимен

преди 9 години

Западът загива без нови пазари,защото ако никой не им купува телевизорите и хладилниците с нарочно ограничен живот за да се пазарува непрекъснато,няма да има печалба и ще има безработица.Ако народът е без доходи и ядене, им се случва революция.Така,че ако ме питаш ние чудесно можем да изиграем номера на ***-ще живеем бедно ама ще ни дават социални за да не сме гладни и гневни.

121

Поп Грую

преди 9 години

До Анонимен 161Потребяват го гнусните *** с яхтите и кофите с хайвер.Потребяват го разни мазни тарикатчета, дето не са забили един пирон в живота си.Е, как да не ги избесиш по стълбовете?

120

Поп Грую

преди 9 години

До ШопДървен, ами защо американосите имат 8 хиляди тона злато?И 4 хиляди да са, пак са множко. Ни се яде, ни се пие...

119

Анонимен

преди 9 години

Бате,аз от 10 г не съм сменял телефизура и халадилника.Ние пари немаме.На лизинг пускам само на жената.Туй то!

118

Анонимен

преди 9 години

До Анонименнай-сладката му част-принадената стойност.Тъй като на работниците се плаща малко те не могат да потребяват произведеното от тях и се получава свръхпроизводство-т.е.криза.---------Бати и смешката, не можели да потребяват каквото се произвеждало :)кой го потребява тогава бе тъпан, ти БГ-то ли ?

117

Анонимен

преди 9 години

Счита се ,че най-слабото място на капитализма е най-сладката му част-принадената стойност.Тъй като на работниците се плаща малко те не могат да потребяват произведеното от тях и се получава свръхпроизводство-т.е.криза.Как се справят САЩ-работят като пирамида ,влагат принадената стойност в нови пазари.Пазари на какво? На оръжие и всичко,което може да се купи под себестойността му в долари..На САЩ не му трябват конкуренти,те са най-големият *** на Земята.

116

Анонимен

преди 9 години

До Анонименти от къде знаеш че не ядеш ГМО ?да не би да правиш изследвания на всяко нещо което ядеш.

115

Анонимен

преди 9 години

Кой купува американските ценни книжа-Брюксел.Говори се,че с ТПТИ ще се разпределят ролите между икономиките на САЩ и ЕС като това е една от причините да се намалят субсидиите за селското стопанство в ЕС т.е. гответе се да ядете ГМО ,пилешко с женски хормони и телешко захранвано с бактериална биомаса и се радвайте на женските си гърдички,облия за*ник и деменцията си тип "луда крава".

114

Шоп

преди 9 години

Само да ви попитам за какво им е на руснаците толкова злато? Когато се натрупат купища и хиляди тонове злато по трезорите, цената му просто ще спадне, така както падна цената на петрола. Смеете се на волфрамовите кюлчета във Форт Нокс, но от тях поне могат да се направят няколко милиона бронебойни снаряди. Златото ни се яде, ни се пие, особено пък това, дето лежи в трезора във вид на кюлчета.

113

Анонимен

преди 9 години

До АнонименНай-влиятелна личност в света е в простата ти кратуна. Иначе беше малко самотен в Бризбейн...

112

Анонимен

преди 9 години

И Русия ги продава и купува мощно злато.

111

Анонимен

преди 9 години

Китайците още преди години започнаха да продават американски ценни книжа по борсите и да пазаруват мощно стоки.Какво направи Русия с купените американски книжа?

110

GFR

преди 9 години

КУФАРИ КИТАИСКИ ДОЛАРИ НАМЕРЕНИ У БЕЛИЯ ДОМ !