149

Лора

преди 9 години

Кой го търси Путин, че не разбрахме? Всички му гледат сеира как съсипва държавата с тоталитарното си управление. Освен Северна Корея и то от време на време, никой не му обръща внимание.

148

Lora

преди 9 години

Иска ти се да им приседне :)

147

до 178

преди 9 години

Забрави да споменеш и нашия държавен лидер - Бойко Борисов.... и той, горкия, е сам.......сам-самичък...... ноооооо в душата си не е самотен - точно като другаря Путин

146

t-rex

преди 9 години

Другари и другарки, престанете вече 25 години да обичате СССР по инерция. Как не ви влезе в главите, че правилния път е към ЕС. Виждал съм и руско село виждал съм и села във Франция и Германия, престанете повтаряте колко е прекрасно в Русия.

145

..

преди 9 години

В тоталитарната държава лидерът никога няма семейство, няма нормална жена до себе си - тя винаги е скрита, както *** Браун, както любовниците на Мусолини, както разведения Ататюрк, който е "женен за Турция", така и Путин - един водач, фюрер - той трябва да е сам на върха, недосегаем, и без "мека страна", която се вижда в отношенията му с жена му.Жалка картинка е Русия. Колкото и модерни хора да има в Русия, не те са на власт, а онези които викат "Крим е наш", и гладуват.Обикновена казарма

144

Анонимен

преди 9 години

Путин е костелив ореx, приседна им на американците и сега плачат.

143

Анонимен

преди 9 години

Болен човек

142

Анонимен

преди 9 години

Путин е велик сидераст.

141

Анонимен

преди 9 години

Тоя успя да съсипе Русия и великия руски народ. Малко му остана.

140

Анонимен

преди 9 години

Стига му само сидеров за да не е самотен. Весели се човека.

139

Гражданин

преди 9 години

Абе руските сайтове не пишат толкова за Путин,колкото нашите-какво става?! Да не би да ставаме скоро и ние част от Голяма Русия?!Вярно,Брежнев не можа да го направи,но Путин докато клепне само и сме вътре! Сигурно на някои това им се иска да стане час по-скоро?!

138

Анонимен

преди 9 години

До Гневен българин"Цял свят го уважава и го търси както за икономическо сътрудничество,така и за политическо съдействие."Кой по-точно ?Аз се сещам за КНДР, Куба..Китай не го търси,Путин им се моли за пари и технологии.Русия има валутни резерви за 2 години при сегашните цени на петрола - 370млрд. Руските компании имат задължения към западни банки в размер на 500млрд.От тях 130 млрд. трябва да изплатят до края на 2015г. Само за подкрепа на падащия курс на рублата ЦБ на Русия е изхарчила 10млрд.

137

Joro

преди 9 години

Putin ima mnogo lukava fizionomiq.tipichna za lujec i selski hirec.ima v Rusiq 110 miliarderi,a drugite im kazvat che jiveqt dobre v ruskata presa.smeesh li da im protivorechish ili da protestirash.prosto shte svushis v zatvora nai-veroqtno.ili karierata ti,jivota. t.n otivat na kino.durjava-mafiq e rusiq i bg predateli q vzemat za primer.

136

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 181 А нашите са агенти на Червения кръст, нали? Хах!

135

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 180Нуждаем се спешно от природните му богатства и ядрените му бомби. Друго нищо няма. Ненормални агенти на КГБ/КДС, които не ценят мира и човешкия живот, си имаме достатъчно.

134

Анонимен

преди 9 години

Нуждаем се спешно от такъв държавник!!! От нашите и *** за зеле не става.

133

Анонимен

преди 9 години

До Дядо ПетърДядПетре, ако Путин беше Хитлер, Европа щеше да е бойно поле още при първия му мандат.

132

Анонимен

преди 9 години

До Дядо ПетърДядо,свали си очилата,че от много напъване са се испотили....или им сложи чистачки.....

131

Дядо Петър

преди 9 години

И Хилер е живеел в самота.Видяхме какво докара на света.Защото не беше озаптен на време.

130

Ъц

преди 9 години

До 173-----А неплатежоспособноста на редовия американец? с 50-те милиона които разчитат на талоните за храна - една шеста от населението на САЩ,знаете ли??????А за 18-те трилиона дълг забравихте ли????