Снимка: Istock

Изневярата е едно от най-плашещите неща във връзката. Няма човек, който да не се пита дали половинката му не му изневерява. И колкото и доверие да си имате, капчицата на съмнение винаги може да се появи, понякога повече, понякога по-малко.

Изневярата е и една от най-непростимите грешки във връзките. Много двойки не успяват да се справят с изневярата и тя се превръща в повод за край на връзката.

Как да премахнете чувството за несигурност след изневяра

И докато има редица признаци, че партньорът ви не ви е верен, има и такива, които подсказват тъкмо обратното.

Ако се чудите дали партньорът ви изневерява, вижте знаците, които показват, че няма от какво да се притеснявате и че той ви е абсолютно верен.

Той не е спрял да се интересува от вас

Интересът в отношенията е ключов за развитието на връзката. Ако партньорът ви все още се интересува от вас, грижа го е как е минал денят ви, не спира да се опитва да задоволи желанията и нуждите ви, това е ясен и безотказен признак, че не ви изневерява, а ви обича също толкова силно, колкото и в началото.

Приятелите му не се хвалят с изневерите си

Обкръжението винаги има значение. Много често се събираме с хора, които се превръщат в наши приятели заради сходни разбирания за живота. Ако приятелите му са прелюбодейци и с охота се хвалят с това, вероятността и той да е такъв е голяма.

15 признака за мъжка изневяра

И обратното – ако приятелите му са верни на половинките си и държат на честните отношения, можете да сте една идея по-спокойни и за вашия партньор и неговото отношение към връзката ви.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase