32

Смилена Татарска

преди 6 месеца

Аз съм изневерявала на всичките си гаджета, защото обичам да съм желана и ревнувана. Чувствам се като богиня. Родена съм за гейша.

31

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 30 - При всеки мъж е различно. Всяка знае своя мъж.

30

Анонимен

преди 11 месеца

Вчера гледах клипчета женени американци плащат по 80 долара, за да им пи каят в устите по спа центровете. 300 долара за да ги пляскат с пръчка. Та какви са сексуалните нужди на мъжа ти, според който трябва да бъде по-висш от теб в йерархията?

29

Анонимен

преди 11 месеца

"сексуалните нужди"

28

Сексът е показател

преди 11 месеца

Всяка жена знае какви са сексуалните нужди на мъжа й. Ако забележи, че той вече не я търси за интимности толкова често, колкото му е било необходимо дотогава, трябва да си зададе въпроса дали това се дължи на болест, преумора, ядове, напредване на възрастта или защото получава на друго място онова, което му е нужно. Ако причината е тази последната, жената да се запита защо е охладнял към нея. И като намери отговора, да реши какво да предприеме.

27

До Българин

преди 11 месеца

Едно е да гушкаш дискретно и да си пазиш семейството, друго е да се хвалиш гръмко, без да те е грижа, че обиждаш и излагаш жена си или прителката си и без значение дали ти се е случило макар и само веднъж някоя чужда да ти пусне. Има и такива, на които им се случва много рядко, но те реагират като кокошка, когато снесе яйце. Разкудкудяква се така, че и глухите да разберат, като при това казва и името на тази с която го е направил, описва сексуалните й качества, не го е грижа, че я прави за смях

26

българин

преди 11 месеца

Ако не сте гушкали от време на време чужди женички , значи сте живяли напразно !!

25

Много са младитеМъже

преди 11 месеца

които истерясват на тема "Може и да се съглася да живея на семейни начала с някоя, но без официален брак, за да мога да си тръгна, когато ми скимне" и "Моногамията е противоестествена и аз винаги демонстрирам това в компания, за да ме уважават приятелите ми, не ми пука, че наранявам гаджето, което съм довел с мен". Докато има такива "геройчета", ще има и демографска криза. Не защото жените не били искали да раждат, а защото са малко мъжете на място, които поемат отговорност за деца и семейство.

24

Анонимен

преди 11 месеца

Мъжете станаха много претенциозни, ама да не му изневерявали ама що си пишеш с други, дай пари или трай ако не ти изнася довиждане

23

Бай Илийчо

преди 11 месеца

Ако ви мандръса яку и с голему желание и страст начи не оди при друга !

22

Анонимен

преди 11 месеца

това значи ,че е прекалено умен,телефонът ,компютъра са така кодирани,видеорегистраторът на колата също..а ти си вервай...блажени са верующите..

21

Анонимен

преди 11 месеца

Партньорът бяга от насилници!

20

Анонимен

преди 11 месеца

Ако някой притежава качеството да не изневерява на човек, когото обича, това не го прави автоматично желан!

19

Не е човешко

преди 11 месеца

Моногамията я промотират от 2 хил години за да няма много изоставени и сираци. Човешката история е на стотици хиляди години и винаги човек е бил полигамен. И мъжете и жените. Както виждате проблеми с демографията и сексуалността има сега. Преди са се тресли наляво и надясно, под път и над път. Моногамията е антиприродно явление, което те принуждава да правиш неща, които са неприсъщи. Да стоиш с една жена цял живот си е наказание. И го има само в християнството. Най-измиращата популация.

18

Анонимен

преди 11 месеца

Сигурни знаци,че той не ви изневерява.Инат,проклетия,докато го побъркате да омекне отсекъде и да има проблем с простатата.Добра издръжка на говедцето и нито грам женски сантиметри.Третирайте го като общ работник и спете с всички други.Да живее Марс.

17

Анонимен

преди 11 месеца

Любовта и секса са различни неща...............аз обичам жена си, но понякога чуждата жена е по-сладка!!

16

Анонимен

преди 11 месеца

Приятни сънища!

15

Възмутен

преди 11 месеца

Какви изневери, какъв с,екс, каки глупости?... Половите органи са единствено да ходите по нужди в тоалетната, дали по малка, дали по голяма...

14

Анонимен

преди 11 месеца

Приятелите наистина имат голямо влияние. Когато те са хаймани, това много ще пречи на връзката. Дори той да харесва момичето и родителите му да настояват да я вземе за съпруга, защото и те я одобряват, връзката може да се разпадне, ако той много държи на приятелите си, които почти всяка вечер го водят по кръчми и си тръгват оттам всеки път с различни момичета от категорията на онези, които тръгват с всекиго и лягат още първата вечер, макар да са се запознали само преди няколко часа. Има такива.

13

Анонимен

преди 11 месеца

Може да престане да прави секс с теб и по други причини, не само заради изневяра. Може да си му омръзнала. Възможно е и вече да не може, особено ако възрастта му е понапреднала.