Снимка: Istock

В последните дни на юни месец ни очакват интересни събития по отношение на любовта. С Меркурий в сантименталния знак Рак, подкрепящ стабилизиращия Сатурн, можем да избегнем губенето на себе си в безсмислени реакции в определени любовни ситуации.

Нещата стават много по-вълнуващи в края на седмицата, когато Венера в Рак ще направи секстил към огнения Марс, който е в знака на Телец. И двата знака жадуват за сигурност, така че можем да бъдем много по-грижовни към половинките си.

Какво ви очаква според зодията? Вижте в любовния ни хороскоп.

Овен 

Интересна седмица за Овните по отношение на любовта и любовните срещи. Венера, планетата на любовта, прави подкрепящ секстил към вашата управляваща планета Марс. С този синхрон можете да очаквате хармония, но не и кой знае какви промени.

Може да се почувствате сякаш се движите по инерция в текущия си романтичен сценарий, без повечето потенции и драми, което е хубаво. Ако сте необвързани, може да има интерес от страна на някого към вас, но и двамата ще трябва да направите смел ход, за да се превърне познанството ви в нещо солидно.

Телец 

Прекрасни романтични перспективи може да очакват представителите на зодията. Венера в в знака на Рак ще направи поддържаща връзка с Марс, който сега е във вашия знак. В резултат на това ще имате достатъчно мотивация да подхранвате любовна връзка.

Всъщност вие ще бъдете изключително настроени към емоционалните нужди на вашия любим човек. Ще търсите романтика и нежност във взаимоотношенията ви. Някои от вас може да предприемат и романтично пътуване. Ако сте необвързани, това може да е добър момент да започнете разговор с някого, който ви привлича.

Близнаци 

Скъпи Близнаци, колкото по-нежни и пасивни сте през новата седмица, когато става въпрос за справяне с романтични ситуации, толкова по-голям става шансът ви за удовлетворение. Това също може да е добър момент да се съсредоточите по-малко върху физическата страна на любовта и повече върху емоционалната.

Този подход ще ви помогне да изградите интимност и да укрепите взаимоотношенията си. Ако нямате сериозна връзка, но изпитвате силни емоции към някого, може да решите да покажете част от тях.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase