Снимка: БГНЕС/EPA
fallback

Руските държавни служители са обект на все повече забрани за пътуване. Това се споменава в доклад до британското правителство, съобщи Гардиън.

Вероятно част от персонала дори е трябвало да предаде своите паспорти. Тези, които са на постове, близки до правителството, са под по-сериозни забрани.

Oще по темата

Служителите в президентството не могат да извършват международни пътувания. Това няма как да стане, дори и да става въпрос за туризъм.

Подобни решения са били въведени още преди девет години. Вероятно спирането на пътуванията ще е факт за допълнителен брой представители на държавния персонал.

Вероятно идеята е да се спре възможно препредаване на информация. Руски представители не са потвърждавали тези твърдения.

Руското правителство следи внимателно ситуацията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

ХЕ ХЕ! Мисирки!

преди 1 година

Така сте го написали - Ще кажеш че руснаците налагата забрани, а то хайлилайклитата помагат на руския народ срещу олигатсите. Руснаците аплодират!

7

Анонимен

преди 1 година

живея в русия тези ваши лъжи вече прекалявате.Това се споменава в доклад до британското правителство, съобщи Гардиън.и вие бг преписвате техните лъжи и после се оправдавате че са ги писали в чужди новини изобщо имате ли капка мозък в главите си вие раждате омраза към бг народ

6

Анонимен

преди 1 година

Защо просто не се забрани на всички руснаци да влизат в ЕС и САЩ, докато не си оправят държавата?

fallback