8

ХЕ ХЕ! Мисирки!

преди 1 година

Така сте го написали - Ще кажеш че руснаците налагата забрани, а то хайлилайклитата помагат на руския народ срещу олигатсите. Руснаците аплодират!

7

Анонимен

преди 1 година

живея в русия тези ваши лъжи вече прекалявате.Това се споменава в доклад до британското правителство, съобщи Гардиън.и вие бг преписвате техните лъжи и после се оправдавате че са ги писали в чужди новини изобщо имате ли капка мозък в главите си вие раждате омраза към бг народ

6

Анонимен

преди 1 година

Защо просто не се забрани на всички руснаци да влизат в ЕС и САЩ, докато не си оправят държавата?

5

Анонимен

преди 1 година

ами явно не схващате идията на забраната - спестява на хората възможността да бъдат унижавани в чужбина

4

Анонимен

преди 1 година

Служителите в президентството не можели да извършват международни пътувания. Вероятно спирането на пътуванията щяло да е факт за допълнителен брой представители на държавния персонал. Процентно държавният персонал е една малка част от руския народ. Държавен служител, който иска да си вее петата точка по чужди курорти, където да бъде вербуван за чужд агент на влияние, да освободи креслото в държавната администрация и да си пътува свободно където иска.

3

Анонимен

преди 1 година

Северна Корея =Русия

2

вднс

преди 1 година

фейк нюз жур на ля много лъжите бе що така

1

БАНко

преди 1 година

ЗАБРАВИХТЕ ЛИ ЗА УКРАЙНА ??? ЗЕЛЬО ЗАБРАНИ И НА 16 ГОДИШНИТЕ МОМЧЕТА ДА ИЗБЯГАТ !!! ВМЕСТО В ЕВРОПА ИЛИ РУСИЯ .....В ЕБАХМУТ!!!