Снимка: архив, Reuters
fallback

Деветнайсетгодишен е направил неуспешен опит да удави 17-годишно момиче в река Хафел в берлинския квартал Шпандау, но в крайна сметка самият той едва не загинал, съобщи германската полиция, цитирана от ДПА.

Мъжът, който според берлинския вестник "Тагесшпигел" е кандидат за убежище от Афганистан, е блъснал младата жена, германка, в реката и е скочил след нея, за да й натисне главата под водата.

Полицейски говорител каза пред ДПА, че нападателят, който не можел да плува, за малко да се удави и се наложило да бъде реанимиран. Момичето успяло да доплува до брега.

Подозира се, че преди двамата са имали връзка. Случаят е поет от полицейски отдел за разследване на убийства и опити за убийства.
/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Меркееееел,

преди 6 години

Не разбра ли, че1) Тези си имат културни традиции, коренно различни от нашите?2) Убедени са, че техните традиции са по-добри от нашите,нямат намерение да се отказват от тях и са амбицирани да ни ги наложат!3) Според тях ние не сме техни благодетели, нито пример за подражание,а сме будали, които доброволно споделят благата си с тях;затова ни гледат с презрение и считат, че сме длъжни да ги хрантутим и да задоволяваме ск//отските страсти на някои от тях.Просят си някой като чичко Ади!

27

Lan

преди 6 години

Не мога да разбера каква "връзка" могат да имат хора, които нямат нищо общо, нито като култура, нито като разбирания, нито като образование, нито като възпитание?! Това просто не може да е връзка...може да е просто е... и нищо повече.

26

ПЕНКО

преди 6 години

"ДЕ СТИНГЪР...ДЕ КЕФ ! АМЕРИКАН СТИНГЪР -ТАЛИБАН КЕФ ! " ТАЛИБАНИ С МИШИ ОПАШКИ ...ДЕ ДИНКО -ДЕ КЕФ ! " А НАШИТЕ ЖУРНАГ.ЗЦИ ЛАЙ..РИ ...ИСКАТ ОТ ВОЛА ЯЙЦЕ ИЛИ Т...!"

fallback