Снимка: архив, Reuters
fallback

Министърът на външните работи на Куба Бруно Родригес обвини вчера правителството на САЩ, че лъже за мистериозните атаки срещу американски дипломати на карибския остров, за да навреди на двустранните отношения, предаде ДПА.

Oще по темата
"Време е Съединените щати да кажат истината или да представят доказателства", каза Родригес на пресконференция във Вашингтон. "Тези, които твърдят, че е имало атаки, умишлени действия или инциденти, предизвикали здравословни проблеми, умишлено лъжат", каза министърът, цитиран от Франс прес.

Общо 24 американски дипломати в Хавана са получили здравословни проблеми, причинени според Вашингтон от акустични уреди, способни да предизвикат мозъчни увреждания.

Държавният департамент изтегли миналия месец повече от половината си служители в Куба и техните семейства, след което изгони 15 кубински дипломати от САЩ.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 6 години

да живее убиецът на кравария -куба

8

наблизо са

преди 6 години

Nad 100 000 tehni малки бойни кораби са до йоносферната ни охрана в момента подава станция от луната ..пълни са с малки остро озверени и оскотени наглеци ..миришат гадно на убиици..

7

JJIvanov invaZia

преди 6 години

Почнаха да продават милиони нови тежко терористични цигарени кутии с инсталирани оръжия вкл тип"РЪШЪ".Вижте как се пише на американски ,френски,японски ..У нас така с е пише.Американцит е полzват латиница и неправилно произнасят РЪШЪ като пишат rusia..Мозъчни червеи импланти поразили милиони вкл в САЩ обаче имат впредвид жестока вражеска тежко въоръжена армада наближаваща ни от Марс в момента.Пробват да ни ликвидират с унищожаване на йоносферния екран и колапс на биосферата.поне 100 000 техни

fallback