9

Анонимен

преди 6 години

да живее убиецът на кравария -куба

8

наблизо са

преди 6 години

Nad 100 000 tehni малки бойни кораби са до йоносферната ни охрана в момента подава станция от луната ..пълни са с малки остро озверени и оскотени наглеци ..миришат гадно на убиици..

7

JJIvanov invaZia

преди 6 години

Почнаха да продават милиони нови тежко терористични цигарени кутии с инсталирани оръжия вкл тип"РЪШЪ".Вижте как се пише на американски ,френски,японски ..У нас така с е пише.Американцит е полzват латиница и неправилно произнасят РЪШЪ като пишат rusia..Мозъчни червеи импланти поразили милиони вкл в САЩ обаче имат впредвид жестока вражеска тежко въоръжена армада наближаваща ни от Марс в момента.Пробват да ни ликвидират с унищожаване на йоносферния екран и колапс на биосферата.поне 100 000 техни

6

Warning

преди 6 години

Да се внимава с САЩ/USA/США// ударени са чрез нови черНо холоgрамни оръжия от тип "МЕСОПОТАМСКИ МАСОВИ ПРОНИКВАЩИ УБИИЦИ..Вижте пострадали в конгреса и Джеимс Кейми.. ПОлзва се ГОЛЯМ ЧЕРЕН ПРОНИКВАЩ МАСОВ УБИЕЦ през Utube and others..вижте електронни вестници вкл повечето. У нас педофили са инсталирали камери и скенери в училища и детски градини милион деца са повредени нелечимо..Вижте зениците как плават..

5

Сандо

преди 6 години

Бе открит не си видят и кухнята...

4

Cubineca

преди 6 години

Viva La Cubaaaaaaaaaa......

3

Българина

преди 6 години

Бой по козяк

2

Анонимен

преди 6 години

Руски хакери са хакнали мозаците на американците.

1

Алонсо

преди 6 години

теа американоси,много лъжат.номера не минава,***