fallback

 

 
Бунтовници ликуваха на знаковия "Зелен площад" в центъра на либийската столица. Със стрелба във въздуха те отбелязаха завземането на сърцето на Триполи.
Хиляди празнуваха навлизането на опозиционните сили в столицата и в Бенгази, откъдето тръгнаха бунтовете. 
Oще по темата

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

42

НЯМА ДЕМОКРАЦИЯ..

преди 12 години

...ЗАЩОТО СТЕ СВИКНАЛИ ДА СИ ПРОДАВАТЕ "ЗАДНИЦИТЕ, И РАБОТНИТЕ СИ РЪЦЕ" ЗА ....ПАРЧЕ ХЛЯБ И ДРЕБНИ ПАРИ...!ТОВА ---ПРАВЯТ ВСИЧКИ "ПРОЛЕТАРИИ", ПО СВЕТА ....И НАЙ-ВЕЧЕ ПРИ "РУСКИЯ КОМУНИЗЪМ", ЗАЩОТО БЕДНИЯ ---НЯМА КАКВО ДРУГО ДА ПРОДАВА ......!"ИМОТНИЯ ГРАЖДАНИН"---ИМА КАПИТАЛ ,ПРОИЗВЕЖДА,ПРОДАВА И ПЕЧЕЛИ....!ТАКА Е ПРИ "ДЕМОКРАЦИЯТА"!ПРИ "КОМУНИЗМА"--СИ ПРОДАВАШ *** И РЪЦЕТЕ!ВЪПРОС НА РАЗБИРАНЕ!

41

Анонимен

преди 12 години

Натикани в панелки, продали последните си къщи и плодородна земя, ще ликуваме - да живее урбанизацията и демографското ни заличиаване, като нация------Малиии, доживях комунист да обвинява демокрасията за натъпкването в панелки!Не, няма такава наглост...

40

Цървулан

преди 12 години

Демокрация няма никъде, не е имало никога и едва ли скоро ще има. Всичко друго е приказки за овцете да се връзват и да си мислят, че са свободни, докато бачкат като роби през 80% от съзанетелния си живот докато господарите им си живеят живота на техен гръб, с лъжи, спекулации и световен грабеж. Кадафи е като аматьор пред диктаторите, които стоят на върха на пирамидата. А те не са нито в Либия, нито в Ирак, а някъде там, на Уолстрийт, с костюмчета в лъскави офиси, откъдето дъпрат конците.

fallback