Снимка: Кадър Youtube

По време на предизборна спирка в ключовия щат Пенсилвания бившият президент Доналд Тръмп посети верига за бързо хранене, пържеше картофки и приемаше поръчки от клиентите. Дори даде импровизирана пресконференция през малкото прозорче на заведението, откъдето се издават готовите поръчки.

Доналд Тръмп дори отново “закачи” опонента си Камала Харис, която беше съобщила, че е работила в заведение по време на студентските си години. “Сега съм работил 15 минути повече от Камала... Тя никога не е работила тук“, каза бившият президент през прозореца на автомобила в неделя.

В социалните мрежи обаче се разпространяват слухове, че посещението на Тръмп в заведението за бързо хранене е било “добре режисирано“, а клиентите са предварително подбрани лица, съобщава Newsweek.

Според публикация в Reddit, е имало предварително подписано писмо, поставено на витрината на магазина от мениджъра на заведението, което гласи: “Планираме да бъдем затворени в неделя, 20 октомври до 16:00 часа, за да приемем посещение по искане на бившия президент Тръмп и неговата кампания." Бележката завършва с: “Извинявам се за неудобството от затварянето на нашия ресторант и искрено се надявам да ви обслужа много скоро.“

Все пак от изданието съобщават, че не може да се провери автентичността на бележката.

Washington Post също съобщи, че ресторантът е бил затворен по време на посещението на Тръмп, а клиентите, които кандидатът за президент е обслужвал, са били проверени от Тайните служби и са позиционирани преди пристигането му.

От заведението единствено коментираха, че с гордост отварят вратите си за всеки, който пожелае.

Пълна смяна обикновено предполага 8 до 9 часа работа, но публикации в социалните медии показват, че Тръмп е работил там за по-малко.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase