Снимка: БГНЕС
fallback

Според международния анализатор проф. Владимир Чуков кампанията за президентските избори в САЩ и опитите за мир в Близкия изток са тясно свързани. Според него щатите Мичиган, Уисконсин и Пенсилвания са ключови и ще определят кой ще е следващият президент.

„Тези три щата формират т.нар. „синя стена”. Ако Байдън си ги върне, ще спечели”, каза още Чуков пред Нова нюз.

„Социологическите изследвания сочат, че разликата се топи. Колкото по-активен е Байдън в Близкия изток, толкова повече скача рейтингът му”, добави Чуков. По думите му има „тъмносини и кърваво червени щати”, в които няма смисъл да се води кампания.

Международният анализатор смята, че ако Палестина и Израел бяха в Европа, до пет години щеше да има две държави. „В тази част на света има огромни маси, чийто основен критерий на поведение не е секуларизмът, а религията”.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Байдън е протерорист

преди 1 седмица

Байдън доказа в тази война че е про-терористичен антисемит като ислямиста Обама, и много опасен съучастник в ПА неонацистки съюз на много ислямски терор. групи както са и подкупени ислямисти и протерористи от ООН,ЕС опасни не само за оцеляване на демократична правова държава Израел сред 56 ислямски терорист. режими и ООН про-терористи и за оцеляването на всички не-мюсулмански държави като американски християнски народ, ЕС държави, инфилтрирани незаконно с милиони ислямски терористи престъпници

10

Анонимен

преди 1 седмица

американците само майдани и войни провокират мръсен народ

9

Анонимен

преди 1 седмица

Евреите требе се изгонят от тая територия, но руснаците ги пазят (все още)

fallback