11

Байдън е протерорист

преди 1 седмица

Байдън доказа в тази война че е про-терористичен антисемит като ислямиста Обама, и много опасен съучастник в ПА неонацистки съюз на много ислямски терор. групи както са и подкупени ислямисти и протерористи от ООН,ЕС опасни не само за оцеляване на демократична правова държава Израел сред 56 ислямски терорист. режими и ООН про-терористи и за оцеляването на всички не-мюсулмански държави като американски християнски народ, ЕС държави, инфилтрирани незаконно с милиони ислямски терористи престъпници

10

Анонимен

преди 2 седмици

американците само майдани и войни провокират мръсен народ

9

Анонимен

преди 2 седмици

Евреите требе се изгонят от тая територия, но руснаците ги пазят (все още)

8

съпоставка

преди 2 седмици

А ако България бе в Европа---г-н Чуков отдавна щеше да е забравеното минало....

7

Анонимен

преди 2 седмици

До Бобо *** Наясно ли си, че има двама с фамилия Чуков - Боян и Владимир. В случая е Владимир?

6

Анонимен

преди 2 седмици

Мир в Близкия изток никога е нямало, няма и да има.

5

без упойка

преди 2 седмици

Дали?Ислямът и в Европа е същият дивашки режим на омраза към всички.Несъвместим с мира и демокрацията.Лошото е , че с такова мислене на неолибералите като Чуков, Европа беше напълнена с ИСЛЯМ.Хора като Чуков повече вредят на Европа, колкото уж и помагат с експертиза, експертиза за кого, кой устройва.Ами същият този ислям.Чуков е мост по , който тука ислямски радикали получават докторати и образование.После ще искат да ни управляват като в Англия, Белгия и другите в Европа.Примери колкото искате.

4

Анонимен

преди 2 седмици

Tоя лаладжия още ли го канят по студиата?

3

Анонимен

преди 2 седмици

9: какъв Париж бе мърсолл? Явно е че и двете сиви клетки са ти облъчени от западни медии и въобще не си в час със случващото се. Не е страшно, а е велико това което се случва. Хайде бягай да си бръснеш краката че Ураула те вика за вечеря.

2

Страшно е

преди 2 седмици

Да нападнеш 26 пъти по-малка държава и да те счупят от бой! 10 години ракета да строиш и да се пукне като пуканка! Армия от пандизчии да сбереш и тя да избяга. Флагманът по дъното да лази. Рублата на две стинки да стане! За Париж и Лондон да тръгнеш,до Волчанск да стигнеш! Страшно е!

1

Саид бах

преди 2 седмици

Какво и да приказва е, но е факт, че арабската улица продължава твърдо да бъде против пендос и неговите питомци в Исраил.