Снимка: БГНЕС
fallback

Председателят на Камарата на представителите на САЩ Кевин Маккарти заяви, че не планира да посети Украйна, след като украинският президент Володимир Зеленски отправи покана.

В интервю за телевизията Зеленски поиска от Маккарти, републиканец, да се запознае лично със ситуацията в Украйна.

"Господин Маккарти трябва да дойде тук, за да види как работим, какво се случва тук [...] След това да направи своите предположения", каза Зеленски в интервю за CNN.

Oще по темата
САЩ са отпуснали близо 32 млрд. долара помощ на Украйна след нахлуването на руските войски на 24 февруари 2022 г., но някои републиканци се противопоставят на изпращането на повече средства.

Запитан за поканата на Зеленски, Маккарти заяви пред CNN, че няма нужда да пътува до страната и ще получи информация по други начини.

"Ще продължа да получавам информация, не е нужно да ходя в Украйна или Киев, за да го видя", каза той пред телевизията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

Анонимен

преди 1 година

Току що спря тока в централната част на страната съм , какво може да е причината. Каквато и да е не и вярвам ние сме в робство. Робството на дълбоката държава , монополистите правят каквото си искат с нас.

36

Анонимен

преди 1 година

Току що спря тока в централната част на страната съм какво може да е причината. Каквато и да е не и вярвам ние сме в робство. Робството на дълбоката държава, монополиститебправят каквото си искат с нас.

35

Тръмп каза

преди 1 година

Доналд Тръмп: Още преди да пристигна в Овалния кабинет, ще уредя катастрофалната война между Русия и Украйна. Ще се уреди бързо. "Ще реша проблема, няма да ми отнеме повече от един ден". ........................ Ние никога няма да се върнем към партия, която иска да дава неограничени пари за водене на чужди войни, които са безкрайни войни".

fallback