37

Анонимен

преди 1 година

Току що спря тока в централната част на страната съм , какво може да е причината. Каквато и да е не и вярвам ние сме в робство. Робството на дълбоката държава , монополистите правят каквото си искат с нас.

36

Анонимен

преди 1 година

Току що спря тока в централната част на страната съм какво може да е причината. Каквато и да е не и вярвам ние сме в робство. Робството на дълбоката държава, монополиститебправят каквото си искат с нас.

35

Тръмп каза

преди 1 година

Доналд Тръмп: Още преди да пристигна в Овалния кабинет, ще уредя катастрофалната война между Русия и Украйна. Ще се уреди бързо. "Ще реша проблема, няма да ми отнеме повече от един ден". ........................ Ние никога няма да се върнем към партия, която иска да дава неограничени пари за водене на чужди войни, които са безкрайни войни".

34

Анонимен

преди 1 година

Статията е коректна. Намирам за необмислено и самонадеяно предложението което е отправено на председателя. Неговия отговор е коректен. Изреченията се започват с главна буква и едва тогава завършват с точка според правилата.

33

базикс

преди 1 година

статията създава некоректна идея за позициите на кевин маккарти.

32

базикс

преди 1 година

Запада, Русия и Лат. Америка ще се слеят и не е редно да пречите на това.

31

базикс

преди 1 година

в статията не е уточнено, за неинформираните маккарти е проукраински и вече не е с тръмп.

30

Бай Дрън

преди 1 година

ЕИО бе икономически съюз. ЕС е политически съюз. Може да има армия, ама трябва да я направят като БНА навремето-малцинствата в СВ, малкообразова ите-кашици, високо образованите ВВС. За ЕС би изглеждало така-България в СВ.

29

До СатаНато

преди 1 година

ЕС е икономически съюз, а не военен, също както и БРИКС. Ако ЕС създаде своя си армия какво ще им пречи и на БРИКС да създаде? А в момента БРИКС са 2/3 от населението на земята. Ако нашата армия е 200 хилядна, тяхната без проблеми ще е 20-ина милиона

28

Анонимен

преди 1 година

До бобо, пропуква ти се мозъка - просто Макарти го е страх да отиде в Украйна, което си личи от последното изречение в текста! А иначе в Конгреса, помощите за Украйна винаги минават с огромно мнозинство и от демократи и от републиканци!

27

бобо

преди 1 година

опааа нешто почна да се пропуква

26

Анонимен

преди 1 година

До Сата НАТО ЕС ТРЯБВА да има добри търговски отношения с Русия. Не, че сега няма, но се налага да внася суровини с много посредници и това плащаме ние, обикновените хора. Украйна не е проблем на ЕС, а на САЩ, които в момента губят доходоносната си колония. Нивите на Украйна са собственост на Монсанто, Гленкор и Дюпон. Синът на Байдън има бизнеси за милиарди там. Това беше тяхна си работа до момента, в който реално вкараха ЕС във война, хиперинфлация с последваща рецесия

25

Анонимен

преди 1 година

Прав си....Законът ,,Магнитски " за Пеевски не дойде от ЕС.Чакахме го дълги години Но дойде от Америка.Байдън дълго предупреждава Меркел , че ще съжалява за предотвратяването си на Путин.Факт...Случката с Хитлер се повтаря.

24

Анонимен

преди 1 година

По добре ,,ляв" американец, отколкото чеченски ман...По добре да ми носят перални, отколкото да ми крадът пералните.По добре американци , но с тоалетна чиния.Не ща русофили , но без тоалетна чиния.

23

Сата НАТО

преди 1 година

ЕС ще залезе като самостоятелен играч -----///----- ЕС никога не е бил самостоятелен играч. И няма да бъде, докато не създаде една собствена 200 хил армия и не почне да надава шама ри на руснята. В момента ЕС има всички шансове да реши тоя въпрос, една от необходимите стъпки е да смачкат проруските лобита вътре в съюза.

22

Анонимен

преди 1 година

личи си лявото в него

21

Анонимен

преди 1 година

Тих си и аз едно минусче....

20

Анонимен

преди 1 година

Прави ли ви впечатление , че русофилите говорят все за пари.Абе нема ли нещо да краднем, нема друг смисъл.Маккарти не отишъл...не му платили.Байдън отишъл, кой ще плаща.По стар ,,социалистически " обичай , немали софра , нема мероприятие.Това да не ви са банкетите и софрите по линия на ОФ бре.За туй държава нема скоро да имаме .Много русофил в България.Лошо качество.

19

Зе

преди 1 година

Щатите вече спечелиха войната. Наложиха скъпата си шистова газ на ЕС. Създадоха конфликт пред вратата на РФ, която ще изцежда ресурсите на Кремъл. В замразения конфликт ще се наливат огромни средства за въоръжение, които ще погасяват 30-те трлн дълг на САЩ.ЕС ще залезе като самостоятелен играч, а Русия като глобален. Китай ще стане основния съперник, както Тръмп предвиди.

18

Следваща стъпка:

преди 1 година

Краварете ще взривят Зелята в бункера и ще кажат, че руска ракета го е уцелила !