Снимка: БГНЕС
fallback

Съпругът на председателката на Камарата на представителите на Конгреса на САЩ Нанси Пелоси, Пол Пелоси, бе осъден на пет дни затвор и три години пробация за шофиране в нетрезво състояние, предаде БТА.

Пелоси ще плати и глоба от 1700 долара.

Той се призна за виновен за причиняването на катастрофа в Юнтвил, Калифорния през май, когато бил зад волана след употребата на алкохол и наркотици.

Oще по темата
Въпреки присъдата обаче Пелоси няма да излежи петте дни в затвора. Причината - 82-годишният мъж вече е бил два дни в ареста. Останалите два ще му бъдат признати като излежани заради добро поведение, съобщи Си Ен Ен. Вместо да излежи оставащия ден в затвора, съдът постанови той да положи осем часа общественополезен труд.

Съдът постанови още той да премине тримесечен курс на обучение, който има за цел да намали риска от бъдещи нарушения на правилата за движение в нетрезво състояние.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Джигит

преди 1 година

До АнонименАма поне влиза в затвора и има реално наказание .... Пич, ти четеш ли нещо друго освен заглавието ? Осъждат го на ПЕТ дена затвор и го пускат на втория ден ... щото имал "примерно поведение" . Накратко два дена е изтрезнявал в полицейския арест и се е криел от журналисти .... Глоба от 1700 долара ... Да коментираме си че това са джобни пари за семейство Пелоси? Все едно ти на пияна главва да катастрофираш и да те глобят ТРИ ЛЕВА... Че те нашите джигити получават по строги присъди.

24

Анонимен

преди 1 година

Ама поне влиза в затвора и има реално наказание, при положение, че не е случаен, нали?.Я дайте някой пример от нашите джигити ?

23

Анонимен

преди 1 година

ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ КАКВИ ХОРА УПРАВЛЯВАТ АМЕРИКА УЖАССССССССССССС

fallback