25

Джигит

преди 1 година

До АнонименАма поне влиза в затвора и има реално наказание .... Пич, ти четеш ли нещо друго освен заглавието ? Осъждат го на ПЕТ дена затвор и го пускат на втория ден ... щото имал "примерно поведение" . Накратко два дена е изтрезнявал в полицейския арест и се е криел от журналисти .... Глоба от 1700 долара ... Да коментираме си че това са джобни пари за семейство Пелоси? Все едно ти на пияна главва да катастрофираш и да те глобят ТРИ ЛЕВА... Че те нашите джигити получават по строги присъди.

24

Анонимен

преди 1 година

Ама поне влиза в затвора и има реално наказание, при положение, че не е случаен, нали?.Я дайте някой пример от нашите джигити ?

23

Анонимен

преди 1 година

ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ КАКВИ ХОРА УПРАВЛЯВАТ АМЕРИКА УЖАССССССССССССС

22

Анонимен

преди 1 година

я какви семейни ценности,дрогиран,пиян,тя дърта деменция...краварска демокрация.

21

А Нанси-ту?

преди 1 година

Ще я върнат ли в психиатрията, от която я изтърваха?

20

До Таня

преди 1 година

Айде стига лъга. Срещу Местан има наказателно дело. Няма задържане, защото той си спазва мярката и се явява. Не е с наркотици или алкохол. Когато го осъдят тогава коментирай. Знай обаче че това на Местан е непредпазливо престъпление. А шофирането с алкохол и наркотици е умишлено. Няма кскво да ти обяснявам. Няма да разбереш разликата. Правото не е за глупави хора.

19

:(

преди 1 година

Повръщащ емотикон.

18

Мухаха

преди 1 година

Пет дни ... ПЕТ ДНИ.... тия съдии нямат милост. Направо са го съсипали човека . И каква е тая огромна сума - 1700 долара ? Сега Пелоси заем трябва да тегли за да ги плати и да ипотекира къщата си . Зверове ..... И направо ми олекна като разбрах че добричкия Пол Пелоси за два дена е могъл да покаже доброто си сърце на коравосърдечните надзиратели и те са му опростили останалите три дена .... Сега тихомълком ако му опростят и глобата......

17

Анонимен

преди 1 година

Няма как и тя да не е наркоманка щом мъжа й е.Някакви наркомани са решили цял свят да подпалят с войни.Дилърът й е казал "Ходи там" и тая веднага без да мисли за последствията.Изкукали наркомани...

16

Анонимен

преди 1 година

многото пари го спосиха от патдделата

15

Анонимен

преди 1 година

Този на 82 карал с дрога и алкохол?!Жена му явно е същата!Сигурно дрогирана замина в Тайван да подпалва войни!Да отказват наркотиците тези!

14

Анонимен

преди 1 година

не е на дрога на пиячка е.тва е дрогата на дъртите ;)

13

Анонимен

преди 1 година

A вътрешната търговия? Или не е проблем ...

12

Изперкал Copocoид

преди 1 година

Мога да ви покажа с линкове как се процедира с обикновените жители на САЩ, включително и вашите роднини/познати там ако ги хванат ДОРИ БЕЗ НИКАКВО произшествие в т.н. "импеърд" шофиране, което е много по-широко от пиян, дрогиран, изперкал и т.н. Като начало - арестуват ви в местния полицейски участък като ви правят снимка, която се публикува в Интернет поне 10 години. Така, ако кандидатствате за работа и там напишат в търсачката на Гугъл "Ivan Ivanov", вашата снимка се показва в Гугъл.

11

ПП ПромоционалнаПица

преди 1 година

с Кристали ли е Ял и тоя Умно-Красив?!

10

Таня

преди 1 година

Тук и в ареста не влизат даже. Местан му писаха един протокол на пътя и до там.

9

Анонимен

преди 1 година

Дори 5 дни няма да лежи в затвора, тия после да не ми говорят за корупция.

8

Анонимен

преди 1 година

"Въпреки присъдата обаче Пелоси няма да излежи петте дни в затвора."_______Така е, като има кой да злоупотребява с властта си за да го пусне по-рано.

7

Анонимен

преди 1 година

Какво да прави горкия при такъв вълк в къщи как се издържа без дрога.

6

Анонимен

преди 1 година

за мен е върховенсктово по нищонеправене, ама изглеждащо върховно.