Снимка: Reuters
fallback

Три грешки на Мелания Тръмп могат да костват победата на съпруга й Доналд Тръмп на президентските избори, пише в. "Фигаро".

Първата е плагиатстването на части от речта на Мишел Обама в речта, която тя произнесе на конгреса на американските републиканци миналия месец.

Oще по темата

Втората е малко по-необичайната кариера на Мелания на манекенка. Тези дни за тази кариера напомни в. "Ню Йорк пост", който публикува на видно място две разголени снимки на Мелания Тръмп, направени през 1995 г., когато тя е била едва на 25 години и дори не е познавала милиардера Тръмп.

Кадрите са били за сп. "Макс", направени са от френски фотограф, който разказва, че Мелания никога не се чувствала неудобно, когато позирала гола.

"Ню Йорк пост" е на милиардера Рупърт Мърдок и през април изданието каза, че подрепя Тръмп за кандидат за президент на републиканците. Сега възниква въпросът дали то е променило мнението си.

Третата грешка на Мелания фигурираше в нейния интернет сайт, който доскоро беше отворен за посещение. На 28 юли той беше обаче закрит, защото не отразявал по адекватен начин нейните дела и професионални интереси, както каза самата Мелания.

В сайта се споменаваше, че тя има диплома по дизайн и архитектура от университета на Словения. Но съпругата на магната никога не е говорила за тази диплома в интервютата, които е давала. Тя само е казвала, че е учила в Словения дизайн и архитектура и после отишла да живее в Милано и Париж, за да се посвети на кариерата на манекенка.

Неяснотата около историята с тази диплома, за която се споменаваше в сайта на Мелания, може да подкопае доверието на американците у нея и съпруга й.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Пиночет

преди 7 години

Само помага

24

Доналд Клинтън

преди 7 години

Доналд Тръмп ще загуби изборите не заради Мелания Тръмп, а заради Доналд Тръмп.

23

Анонимен

преди 7 години

Трябва да пуснат и снимки на Бил Клинтън гол та да сравним евентуалните първи дами.

fallback