Брадли Манинт. Снимка: БТА
fallback

Брадли Манинг се завърна в килията си в затвора във Форт Левънуърт, щата Канзас, за да излежи присъдата си от 35 години затвор за предаване на големи количества поверителна информация на сайта Уикилийкс, предаде Асошиейтед прес.

Представители на армията на САЩ потвърдиха, че Манинг е пристигнал във военния затвор, пише БТА.

Вчера Манинг обяви, че възнамерява да живее като жена на име Челси и иска да премине хормонална терапия. Американската армия обаче заяви, че не осигурява такава терапия.

Oще по темата

Форт Левънуърт е затвор само за мъже. Говорителят на затвора Джордж Марчек заяви, че в някои случаи се допуска персоналът да отделя някои войници от другите затворници ако се прецени, че има риск за тях или за други хора.

Говорителят заяви, че на Манинг няма да се разреши да носи сутиен или перука, а косата му ще трябва да е с дължина по войнишкия устав.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анони!

преди 10 години

Тоя ще му скъсат ан ала в тоя затвор, бас се ловя на милон лева!

3

Анонимен

преди 10 години

СВОБОДА ,СВОБОДА----ХАМЕРИКАНЦИТЕ ПОКАЗАХА КАКВА ПОЛИЦЕЙСКА ДЪРЖАВА СА...А УЖ ИМАЛО СВОБОДА НА СЛОВОТО--ДЕМЕК..ДЕМОКРАЦИЯ...!!!СВОБОДА,СВОБОДА.....

2

Ана Политковская

преди 10 години

Свобода за Бранинг. Долу САЩ - най-мракобесническата държава в света. Искаме да проверим какво е състоянието на правата на човека в САЩ. Май трябва да им наложим санкции за нехуманно отношение към затворниците. Терор , убийства, държавен тероризъм. Очакваме протестиращите на площада срещу недемократичното правитество на Орешарски да ни подкепят. Утре шествие и обиколка на американското посолство. Носете си бутилки вода да ги замеряме техни неуважаеми превъзходителства

fallback