Снимка: Reuters
fallback

Едуард Сноудън все още не е приел официално предложението на Венецуела да му предостави убежище, съобщи разобличителният сайт Уикилийкс, цитиран от Ройтерс.

По-рано днес влиятелен руски депутат обяви в Туитър, че Сноудън е приел предложението на венецуелския президент Николас Мадуро. Няколко минути по-късно обаче съобщението изчезна.

Уикилийкс, който оказва помощ на бившия консултант на Агенцията за национална сигурност (АНС) на САЩ, обвинен в родината си в издаване на американски разузнавателни програми, посочи, че държавите, участващи във взимането на решението къде да получи убежище Сноудън, "ще направят (съответното) съобщение, ако и когато дойде подходящ момент", пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 10 години

До БуревестниковМоже да се спаси като започне да сътрудничи на руските тайни службин например. И се установи там. Шпионажът не е от вчера. Всички са нясно, че предназначението на глобалната мрежа е за следене, подслушване, прихващане на информация, и т.н. Сноудън просто огласи случващото се и понеже го направи като служител на тайните служби на САЩ, затова отзвукът е толкова силен.

7

Оди копай 2

преди 10 години

Ей пък ти може ли да не копираш по два пъти умствените си шедьоври ? Ние можем да виждаме и да четем сносно. Благодаря предварително.

6

Анонимен

преди 10 години

Не зная защо не ме напуска странното усещане, че това момче е кьор-фишек. Изкара информация, която всички знаем - подслушват ни и ни следят в Интернет. А между другото бил казал, че САЩ се бори с извънземните в недрата на планетата и за това хвърлят бомби и правят земетресения. ИЗВИНЕТЕ! Това не е ли начин да се прикрият нови оръжия с които се води нов тип война-чрез катаклизми. А ние пак трябва да вярваме на спасителя в ръжта!

fallback