8

Анонимен

преди 10 години

До БуревестниковМоже да се спаси като започне да сътрудничи на руските тайни службин например. И се установи там. Шпионажът не е от вчера. Всички са нясно, че предназначението на глобалната мрежа е за следене, подслушване, прихващане на информация, и т.н. Сноудън просто огласи случващото се и понеже го направи като служител на тайните служби на САЩ, затова отзвукът е толкова силен.

7

Оди копай 2

преди 10 години

Ей пък ти може ли да не копираш по два пъти умствените си шедьоври ? Ние можем да виждаме и да четем сносно. Благодаря предварително.

6

Анонимен

преди 10 години

Не зная защо не ме напуска странното усещане, че това момче е кьор-фишек. Изкара информация, която всички знаем - подслушват ни и ни следят в Интернет. А между другото бил казал, че САЩ се бори с извънземните в недрата на планетата и за това хвърлят бомби и правят земетресения. ИЗВИНЕТЕ! Това не е ли начин да се прикрият нови оръжия с които се води нов тип война-чрез катаклизми. А ние пак трябва да вярваме на спасителя в ръжта!

5

Анонимен

преди 10 години

Глупостите на Днес.бг...Хайде преди да пишете си изпиите кафето и проверете по-достоверни източници, защото Сноудън официално е приел убежище.

4

Natural Dialectics

преди 10 години

Латиносите като нищо може да го шитнат на орела , да си седи в Русия.

3

Буревестников

преди 10 години

Тоя пичага , ако Американо-еврейските тайни служби искат да го свитнат.... няма кой да му спаси ***!!! Явно има нещо друго там..... което,разбира се,само ТЕ си знаят..... помежду си! ;)

2

Анонимен

преди 10 години

toia NIKOGA i NIKYDE niama da ima dom.

1

Дядо Иван

преди 10 години

Да се жени бързо за Анна Чапман ! Хем хубава жена ще си има, хем ще си реши проблемите с гражданството.В какви тъжни времена живеем ... Един млад и честен човек е преследван от новата империя на злото - САЩ, защото е издал на целия свят, че в Америка няма демокрация.