Снимка: БГНЕС
fallback

Присъда за сириеца Масуд Абдо и други трима души за трафик на нелегални мигранти през българска територия. Мъжът се е признал за виновен, че е наел автобуса, който причини смъртта на двамата полицаи при гонка в Бургас, съобщава Нова телевизия.

Той се е признал за виновен по обвиненията за трафик на хора и е сключил споразумение с прокуратурата. Обвиняемият получи наказание от 11 месеца лишаване от свобода с 3-годишен изпитателен срок. Той беше и глобен с 2500 лева. Присъдата е окончателна.

Oще по темата
Припомняме, че в края на август автобус с мигранти се блъсна в патрулен автомобил в Бургас след преследване.

При трагичния инцидент загинаха двама полицейски служители.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Анонимен

преди 1 година

За двама загинали - условна! Ашколсун! Направо да не си губят времето да го съдят, причинил смърт - причинил, голема раобота, да си ходи поживо-поздраво.

33

Факти за матряла

преди 1 година

Ако нищо не може да стане от теб накрая ставаш полицай. Това е положението в България. Щом не стрелят на месо са си просто едни пазачи, плондери пуснали шкембета не могат да си вържат сами обувките. Иначе се репчат и искат да ги уважаваш. Това е резултата от нищоправещите полицай - ***. Гледат да си смучат заплатката а реално не помагат на хората. Да бяха стреляли по радиатора отзад на буса щеше да изтече антифриза и да прегрее и ще спре сам. Иска се акъл а не да блъскат щанги по цял ден.

32

а заптиета що

преди 1 година

мълчат? Само за заплатите си всяка година протестират и ще чакаме родната полиця да ни пази. догодина миряните пак ще си преизберат божествата и пак същата ганкина песен

fallback