34

Анонимен

преди 1 година

За двама загинали - условна! Ашколсун! Направо да не си губят времето да го съдят, причинил смърт - причинил, голема раобота, да си ходи поживо-поздраво.

33

Факти за матряла

преди 1 година

Ако нищо не може да стане от теб накрая ставаш полицай. Това е положението в България. Щом не стрелят на месо са си просто едни пазачи, плондери пуснали шкембета не могат да си вържат сами обувките. Иначе се репчат и искат да ги уважаваш. Това е резултата от нищоправещите полицай - ***. Гледат да си смучат заплатката а реално не помагат на хората. Да бяха стреляли по радиатора отзад на буса щеше да изтече антифриза и да прегрее и ще спре сам. Иска се акъл а не да блъскат щанги по цял ден.

32

а заптиета що

преди 1 година

мълчат? Само за заплатите си всяка година протестират и ще чакаме родната полиця да ни пази. догодина миряните пак ще си преизберат божествата и пак същата ганкина песен

31

сфинк

преди 1 година

тера на жената така по рапьрски

30

прьс

преди 1 година

от торен т брьмбар в ***

29

Анонимен

преди 1 година

Пълен смях в тая скапана държава.

28

сенегалските

преди 1 година

ви номера са ни добре известни

27

не

преди 1 година

на к валька не се 4удиме но не се и поддаваме

26

Наблюдател

преди 1 година

Тази присъда е стимул за всички потенциални и действащи каналджии да карат и да газят без да им пука.

25

Бг. Правосъдие

преди 1 година

Добре че избягах от България.

24

Анонимен

преди 1 година

Започнаха да умрат полицаи заради преселниците скоро ще започнат да *** съдии и прокурори заради тях, въпрос на време е. С тези пускания на престъпници натам отиват нещата.

23

Мосю Густав

преди 1 година

Още ли се чудите, защо хората се изнасят от това жалко подобие на държава?

22

Българина

преди 1 година

бащите на убитите полицаи, на 11 м да чакат надвечер 1 км след след затвора, после те си знаят, два контролни и публикуват в нета, какво следва ,с убийци на полицаи!

21

Анонимен

преди 1 година

наказание от 11 месеца лишаване от свобода - хахахаха, ето причината за всички проблеми в Булг аристан. Съд няма, има само имитация. За 2-*** убити 11м и след това пляска с ръчички. ПОЗОР СТЕ, ПОЗОР и дано горите в АДА

20

Въпрос

преди 1 година

Кажете че се шегувате? Жената къде продавала менте найк Маратонки с ефективна присъда осъдена......Не може да бъде !

19

анонимен

преди 1 година

Не мислех, че сме чак толкова ненормална държава.

18

Анонимен

преди 1 година

Наел автобуса за превоз на пътници зад граница и пътуването им в личен състав как международен туристически превоз щот не е открита,не регистрирана международна междуградска транспортна услуга с това превозно средство явяващо част от колективно сдружение,организация на коорперативни начала,фирма с дейност за организиран транспорт по маршрут упражняваща междудържавен,междуградски превоз на пътници по споразумения междудържавни,междурегионални по договор е утежняваща вина за неспиране за проверка.

17

мак

преди 1 година

Да бяхте написали името на милозливия съдия и мотиви за тази гавра, защото това не е присъда за трафик + бягство +2 отнети живота. И няма нищо възпиращо поредни трафиканти на хора. Отвратителна система, правосъдиепунтамара.

16

Анонимен

преди 1 година

Срам ме е, че съм Българин! Ако ни бяха завладяли трайно Турците сега нямаше да е така!

15

Анонимен

преди 1 година

Даа , а другата година ще бъде обявен и за ---ГЕРОЙ !