Снимка: БГНЕС
fallback
Софийският апелативен съд гледа делото срещу Викторио Александров на втора инстанция. Той е обвинен за убийството на 23-годишната си жена Дарина и едногодишната им дъщеря Никол, припомни Нова тв. 
 
В началото на тази година Викторио се призна за виновен и каза, че съжалява за случилото се.
Oще по темата
 
На първа инстанция съдът постанови, че мъжът трябва да излежи 20 години зад решетките и да изплати 400 000 лева кръвнина на родителите на Дарина Министерска. От прокуратурата обаче протестираха присъдата и поискаха доживотен затвор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 2 години

Тоз случай почти се забрави щот така се движат делата след разследващите,който си свършили работата със следите,намиране на свидетели,като съседи и др,разговори с тях посочващи кой,кога,къде са видели,записи от камери за видеонаблюдение в помещения работни,входове,заведения увеселителни,магазини,на улици за движението по маршрут,спирки,площадки,домашни-стаи,кухни,скрити записи на флашки за нежелани посетители влезли по различни поводи как случайни или нарочно за причина,складове,завод,фабрика,др

12

Анонимен

преди 2 години

Затова още в училище трябва да се учи много психология, човешки отношения и взаимоотношения и т.н. Забелязвам в българина една нетърпимост т.е. заедно се, нещата не вървят разделете се, гледайте си детето, търсете си нови партньори, родителите също много се месят, възпитанието което се дава вкъщи. Абсолютно объркани семейни модели, ад.

11

неандерталец

преди 2 години

Трябва да убият родителите му пред него. Да види какво е.

fallback