13

Анонимен

преди 2 години

Тоз случай почти се забрави щот така се движат делата след разследващите,който си свършили работата със следите,намиране на свидетели,като съседи и др,разговори с тях посочващи кой,кога,къде са видели,записи от камери за видеонаблюдение в помещения работни,входове,заведения увеселителни,магазини,на улици за движението по маршрут,спирки,площадки,домашни-стаи,кухни,скрити записи на флашки за нежелани посетители влезли по различни поводи как случайни или нарочно за причина,складове,завод,фабрика,др

12

Анонимен

преди 2 години

Затова още в училище трябва да се учи много психология, човешки отношения и взаимоотношения и т.н. Забелязвам в българина една нетърпимост т.е. заедно се, нещата не вървят разделете се, гледайте си детето, търсете си нови партньори, родителите също много се месят, възпитанието което се дава вкъщи. Абсолютно объркани семейни модели, ад.

11

неандерталец

преди 2 години

Трябва да убият родителите му пред него. Да види какво е.

10

Гаро

преди 2 години

Какъв затвор 20 год. бе? Трудов лагер, окован и по 12ч. тежък труд, 20 год. ще му се видят 100

9

До 8

преди 2 години

И с тормоз и без тормоз нищо не оправдава да си убиеш детето. Да си е тръгнал просто.

8

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 8 - "психически тормоз от страна на починалата" за приятелката му...... добре. Кажи за психическия тормоз който детето му е нанасяло!

7

маркиз дьо саП

преди 2 години

до 8 Нещо се опитваш да го оправдаваш! Бих го разбрал да свитне тъща си. Донякъде бих го разбрал да мине жена си една ръка, но за убийството на детето няма оправдание!

6

Анонимен

преди 2 години

Но не се вижда психическият тормоз нанесен на Викторио от страна на приятелката му. И той колко време е търпял този психически тормоз от страна на починалата. А тя сигурно си е мислила, че като имат пари тя и семейството й са хванали някого за шлифера... но когато тормозиш някого и очакваш той да търпи да бъде мачкан... изневиделица се получават някой и странни неща като този случай. Сигурно тя си е мислила, че той е с железни нерви и търпение... Но ...

5

Анонимен

преди 2 години

Ай стига го дъвкали Румен Радев под път и над път. Ясно, че това ви е опорката и на слепците е ясно, ама кажете и нещо смислено, между другото. Знам, че няма какво да кажете, само да напомня.

4

400,000!?

преди 2 години

Трябва да е поне 426,769 лв и 47 ст!!!Изобщо,безмозъчна демокрастия на корем!

3

Анонимен

преди 2 години

Румен радев ще го помилва, а ИТН ще го направят я депутат, я чиновник в някое министерство с хиляди левове заплата на месец.

2

Анонимен

преди 2 години

Колко време се влачат подобни дела? Каскетурата да си яде ушите.

1

Анонимен

преди 2 години

Многоми е интересно как ще плати 400000лв. Това е само по силите на децата на депутатите дето крадат като разпрани. Този няма 40лв, тези искат 400000лв, хахахаха