Снимка: БГНЕС
Софийският апелативен съд гледа делото срещу Викторио Александров на втора инстанция. Той е обвинен за убийството на 23-годишната си жена Дарина и едногодишната им дъщеря Никол, припомни Нова тв. 
 
В началото на тази година Викторио се призна за виновен и каза, че съжалява за случилото се.
Още по темата
 
На първа инстанция съдът постанови, че мъжът трябва да излежи 20 години зад решетките и да изплати 400 000 лева кръвнина на родителите на Дарина Министерска. От прокуратурата обаче протестираха присъдата и поискаха доживотен затвор.

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 2 месеца

Какво ли е преживял горкият Виктория, за да се стигне до тази трагедия?... Имало е психически тормоз много години.... Търпял е и страдал.... Кой нормален човек ще извърши тази трагедия.... Човекът има нужда от помощ и лечение, не от затвор....Никой няма да върне загиналите в трагичния случай.... Защо още един човек като Викторио да страда?... Какво ще спечелим?... Намерете истинските виновници за тази трагедия и ги осъдете...

14

Анонимен

преди 2 месеца

Тоз случай почти се забрави щот така се движат делата след разследващите,който си свършили работата със следите,намиране на свидетели,като съседи и др,разговори с тях посочващи кой,кога,къде са видели,записи от камери за видеонаблюдение в помещения работни,входове,заведения увеселителни,магазини,на улици за движението по маршрут,спирки,площадки,домашни-стаи,кухни,скрити записи на флашки за нежелани посетители влезли по различни поводи как случайни или нарочно за причина,складове,завод,фабрика,др

13

Анонимен

преди 2 месеца

Затова още в училище трябва да се учи много психология, човешки отношения и взаимоотношения и т.н. Забелязвам в българина една нетърпимост т.е. заедно се, нещата не вървят разделете се, гледайте си детето, търсете си нови партньори, родителите също много се месят, възпитанието което се дава вкъщи. Абсолютно объркани семейни модели, ад.