Снимка: Facebook
fallback

Днес в Районния съд в Сандански ще се разглежда дело за домашно насилие срещу Георги Трайков, баща на убитите Васил на 5 години и 3-годишната Ивон, съобщава БНТ.

За убийството им е обвинена майка им Кристина Дунчева. Именно тя обаче е завела делото срещу бащата на загиналите деца Георги Трайков.

Oще по темата

Кристина остава в ареста, след като Софийският апелативен съд реши, че може да извърши друго престъпление, ако е на свобода. Доказано е, че младата жена е имала здравословни проблеми, но не е приемала лекарства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

42

Анонимен

преди 3 години

Олеле, ще гледаме нова турска сапунка тип "Иванчева".Жената невинна, лошият я натопил, защото се бори с домашното насилие.Очакваме протести "Не сте сами" от майките на "Системата ни угоява", Отровното трио, Сашо Диков, Кулезич и всички кукулезичи.

41

Анонимен

преди 3 години

Вярно е, че бащата се държи много странно. Като човек на когото изобщо не му пука. Но не вярвам да се проведе истинско разследване. Това е Сандански в крайна сметка. Те и в София най-вероятно щяха да го пишат разрешено, защото е по-лесно. Би трябвало да се направят експертизи и възстановки, да се разбере какво точно е станало, но не мисля, че ще се случи това. Най-вероятно всичко ще се претупа. Жалко за дечицата. Жалко и за майката - ако беше получила навременна помощ, можеше да е друго

40

До 40

преди 3 години

И трети човек може да е извършил това чудовищно деяние. Доста хора са били съпричастни към обтегнатите отношения на двойката. Но бащата (ако той действително е бащата) не се държи като човек покосен от мъка и наистина е подозрителен отвсякъде.

fallback