42

Анонимен

преди 3 години

Олеле, ще гледаме нова турска сапунка тип "Иванчева".Жената невинна, лошият я натопил, защото се бори с домашното насилие.Очакваме протести "Не сте сами" от майките на "Системата ни угоява", Отровното трио, Сашо Диков, Кулезич и всички кукулезичи.

41

Анонимен

преди 3 години

Вярно е, че бащата се държи много странно. Като човек на когото изобщо не му пука. Но не вярвам да се проведе истинско разследване. Това е Сандански в крайна сметка. Те и в София най-вероятно щяха да го пишат разрешено, защото е по-лесно. Би трябвало да се направят експертизи и възстановки, да се разбере какво точно е станало, но не мисля, че ще се случи това. Най-вероятно всичко ще се претупа. Жалко за дечицата. Жалко и за майката - ако беше получила навременна помощ, можеше да е друго

40

До 40

преди 3 години

И трети човек може да е извършил това чудовищно деяние. Доста хора са били съпричастни към обтегнатите отношения на двойката. Но бащата (ако той действително е бащата) не се държи като човек покосен от мъка и наистина е подозрителен отвсякъде.

39

До 30

преди 3 години

Как да няма спор ? Видео ли има ? Свидетел как се случва ? Тва е ролко скалъпено , ше намери жената с нож , децата заколени като агнета , няма да реагира импулсивно в такъв момент да я убие или набие , не той излиза спокойно , обажда се в полицията , вика свидетели да видят децата мъртви . Човека е толкова сигурно убиеца че мога живота да си заложа

38

Анонимен

преди 3 години

Още на следващия ден дава интервю , леля му наговори някви дет ги е сънувала . 100% той ги е убил . Няма да му се размине . Тея в тва следствие трябва да са лукови глави да не пеоумеят че той е убиеца . Косвени доказателства и самопризнания под натиск . На тва ако му дадат присъда , направо закривайте го тоя съд и като в Саудитска арабия , на центъра на чершията ше се събираме

37

Анонимен

преди 3 години

Жената не е виновна! Пуснете я и вкарайте мъжа и в затвора!

36

Анонимен

преди 3 години

Имаше един случай преди няколко години дядо изнасилил 5 годишната си внучка. Не ми се мисли какво щеше да ги чака тези деца в това семейство :(

35

Ханс

преди 3 години

Трябват брой дела за статистиката, за да има тлъсти (пет цифрени) бонуси за родните магистрати...

34

Анонимен

преди 3 години

Не мога да разбера на какво основание полицията я е извела от къщата на родителите й. Просто това не ми го побира умът. Полицията няма право да се намесва докато няма съдебно решение. Двамата не са женени, но дори и да бяха, полицията просто няма право да й казва къде да живее. Ако си беше останала у родителите й, вероятно нищо от това нямаше да се случи. Докога ще живеем в средновековието? Жената не е собственост на мъжа й, на партньора й или на бащата на децата й. Ужас. Две деца ги няма. :(

33

Анонимен

преди 3 години

Кой какъв е?1. Мъжът е жертвата на жената, която му е отнела децата.2. Причинила му е мъка и страдание, което е било целта на престъплението и.

32

Анонимен

преди 3 години

Не лъжете. Убийци са само мъжете, а жените са жертви на домашно насилие.

31

Анонимен

преди 3 години

Затова имаме само един затвор за жени. Защото вечно мъжете им са виновни.Няма равенство на половете. Матриархат в България. Жените командват, колят и бесят.Феминизацията на съда ще осъди мъжа и ще пусне жената по живо, по здраво.

30

Баба Вена

преди 3 години

До 24По начало правилно предлагате развод при домашно насилие, но в случая е неприложим. Няма брак.

29

Анонимен

преди 3 години

Че е убийца спор няма, но този мишелинчо мъжа и също не е читав!

28

Анонимен

преди 3 години

До Няма такава държаваХич, ама никак не е ДОКАЗАНА убийца. Айде да мътите главите на хората след съда.

27

Леле до 26

преди 3 години

Не те ли е срам???? "Горкият Човечец" да не ти е в къщата, краво празноглава

26

До 25

преди 3 години

Не вярвам, че тя е човекът посегнал на децата, но за останалото сте прав. Самият Георги твърди пред журналисти, че я взел от родителите й с полиция, което той изтъква като своя заслуга. Интервюто с него е пред журналисти и бе излъчено. Тонът му е на правоимащ господар. В предаване на живо родителите й твърдят същото: дошъл да я вземе от тях с полиция, те отстъпили, за да не стане по-лошо за нея. И това в Европа в 21 век!

25

Анонимен

преди 3 години

Ако полицията наистина я е накарала да се върне в къщата на този, полицията трябва да бъде на съд. Ужасно е това. Ясно е, че нищо не оправдава смъртта на децата, но човешките същества си имат някакъв праг на болката и мъченията, след който превъртат. Ако е била бита, заплашвана с убийство, изнасилвана от мъжа и баща му, ако е тормозел и децата, може да е заплашил и дъщеричката, а полицията и социалните са се правели на луди...в някакъв момент е откачила. Не е оправдание, но е обяснение.

24

Анонимен

преди 3 години

Поуката е само една - ако половинката се опита да разрешава семейните спорове с юмруци веднага полиция , съд, ако трябва и развод. Ама децата щяли да останат без баща...не знам на кое дете му трябва баща тиранин и насилник. Какво ще преживее и какви модели ще следва следва в бъдеще?Нямам предвид случая, не знаем какво е станало там, макар че всички факти сочат именно към системен тормоз.

23

Анонимен

преди 3 години

Тази му направи голямо домашно насилие, като му взе децата.Домашно се силели взаимно. Въпросът е кой с какво е силел другия. Майката сега го изнасили домашно много здраво.