fallback

Отложиха делото за убийството на Георги Джевизов, по-известен като Жоро Плъха. За убийството му е обвинен д-р Иван Димитров, застрелял преди година 40-годишния рецидивист Георги Джевизов, който влязъл в гаража му да краде.

Д-р Иван Димитров не отговори на нито един въпрос в съда. Той е обвинен за убийство при превишаване на пределите на неизбежната отбрана и за незаконно притежаване на оръжие и боеприпаси.
Oще по темата


Делото срещу рентгенолога беше отложено за 13 май, тъй като в залата не се яви Надежда Стоева, с която убитият Георги Джевизов е живял на семейни начала. Тя е една от страните по делото, но се оказа, че не е получила призовка за заседанието, съощиха от Bulgaria ON AIR.

А от прокуратурата заявяват, че Надежда е осигурявала дрога на Георги Джевизов. Пред Съдебната палата в Пловдив дойдоха съседи на лекаря, както и негови колеги от болницата, за да го подкрепят.

Родителите на Жоро Плъха поискаха 300 000 лева за причинени неимуществени вреди, както и да бъдат конституирани като частни обвинители.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Крум

преди 3 години

Да осъдят родителите на плъха да:1. Платят обезщетение за нанесени вреди на доктора. Проникване със взлом, посегателсво на живота му, нападение на семейството и дома му.2. За нанасяне на травми и щети на всички ограбвани и насилвани от него през годините и обезщетение на всички тях.3. Възстановяване на всички разходи които са направени за него - дела, съдии, прокурори, полиция, съдебна ситема и администрация... за него са похарчени хиляди левове от нашите данъци - за един плъх.

27

Обикновен гражданин

преди 5 години

д-р Иван Димитров да се кандидатира за Президент на РБ.... много хора ще го подкрепят!!!!На народа почва да му писва от постоянни набези, докато родната полиция се обгазява.

26

Професор Тюхчеф

преди 5 години

бафти алчните , родители . Дали са готови да бъдат съдени от потърпевшите на любимото им чадо.

fallback