28

Крум

преди 3 години

Да осъдят родителите на плъха да:1. Платят обезщетение за нанесени вреди на доктора. Проникване със взлом, посегателсво на живота му, нападение на семейството и дома му.2. За нанасяне на травми и щети на всички ограбвани и насилвани от него през годините и обезщетение на всички тях.3. Възстановяване на всички разходи които са направени за него - дела, съдии, прокурори, полиция, съдебна ситема и администрация... за него са похарчени хиляди левове от нашите данъци - за един плъх.

27

Обикновен гражданин

преди 5 години

д-р Иван Димитров да се кандидатира за Президент на РБ.... много хора ще го подкрепят!!!!На народа почва да му писва от постоянни набези, докато родната полиция се обгазява.

26

Професор Тюхчеф

преди 5 години

бафти алчните , родители . Дали са готови да бъдат съдени от потърпевшите на любимото им чадо.

25

:)

преди 5 години

До СтефчоПозволявам си да поясня значението на терминаДЕРАТИЗАЦИЯ - комплекс от методи и мерки за справяне с вредители (главно плъхове и мишки).Подкрепям предложението ви, господине. Много на място е казано.

24

Орден за доктора!

преди 5 години

СВОБОДА ЗА Д-Р ДИМИТРОВ !!!Той показа на дело как трябва да постъпи един мъж, когато нагъл престъпник неканен проникне в светая светия - в дома, в гнездото на семейството!

23

стефчо

преди 5 години

Тук има огромна нужда от дератизация,но съд полиция и прокуратура ги пази като децата си. Ето защо България е на финала си вече.....

22

Totenkopf

преди 5 години

Великата червена независима съдебна система. Хвала.

21

Анонимен

преди 5 години

значи хем снабдявала престъпника с дрога, та е станал зависим и е крал, за да си купува още дрога, хем сега тази иска да получи обезщетение! Да я обезщетят за какво? За това, че крадецът вече не е на този свят и няма да продължи да ощетява почтените хора, като краде от тях и носи на ромката, за да папат наготово. затова се чувства ощетена тази!А заслужава да бъде осъдена, защото го е пристрастила към дрогата и по този начин е способствала за ощетяване на хората, които са жертви на кражбите му.

20

Родителите на Плъха

преди 5 години

нямат основание да искат обезщетение, защото са отгледали и възпитали син, който е причинил вреда на много хора, които са коректни данъкоплатци и не са престъпници, нито са предизвикали или ощетили с нещо Плъха.Точно обратното -родителите на Плъха следва да обезщетят държавата, защото години наред са взимали пари, докато синът им е растял, а не са полагали грижи да го възпитат правилно. сега да върнат тези пари с лихва!

19

Неприкосновеност

преди 5 години

гарантира законът на частната собственост. Докторът е действал според закона - защитил е собствеността си от човек, който е влязъл да краде и не е с голи ръце, а е с нож! Значи и докторът е имал право да се защити с оръжие в ръка.Но, след като крадецът е по-млад, а вероятно и по-пъргав, докторът няма да има шанс да го надвие използвайки същия вид нож, ако онзи извади своя нож. Значи докторът е действал логично, като е използвал такова оръжие, с каквото може да се защити.

18

Анонимен

преди 5 години

Така е в Тиквария!Хората станаха роби на властимащите и кривозурлестите кривокраки от племето на Щракащите с пръсти и вожда им Винету!

17

Дедо ви Шишарко

преди 5 години

Свобода за доктора, либерализация на законите за притежаване на оръжие (притежаване, не носене по улиците), както и правото да застреляш всеки, който е неканен в твоя собственост. Ай ще им се невиди и на плъховете и на берачите на желязо.

16

Анонимен

преди 5 години

Такива новини изобщо не трябва да се публикуват!Ако беше съвестен гражданин нямаше да е мъртъв!

15

House M.D.

преди 5 години

И откога неявяването на Плъхинята в съда стана причина да не се даде ход на делото?

14

Анонимен

преди 5 години

ахааа, значи ако плъха бе убил доктора всичко щеше да е ток и жица, но понеже стана обратното и ще го съдим, много грамотни тия бре, да позная, адвокатчето само дотърчало с всички документи + комисионната?

13

Анонимен

преди 5 години

Направо да го освобождават по бързата процедура.

12

Анонимен

преди 5 години

А на тези кога ще им проверят съответствието между доходи и стандарт на живот,

11

Анонимен

преди 5 години

ПЪЛНО ОПРАВДАВАНЕ ЗА ДОКТОРА И НАГРАДА ЗА ТОВА КОЕТО НАПРАВИЛ!!!ДОКОГА ПЛЪХО И ДРУГА ИZМЕТ ЩЕ ТОРМОЗЯТ НОРМАЛНИТЕ ХОРА В БЪЛГАРИЯ!?

10

анонимен

преди 5 години

доктора не е убил човек а един развъждащ се вид на соцална издръжка и *** на обществото

9

Анонимен

преди 5 години

Присъдата на "доктора": Виновен за планирано, хладнокръвно убиство, изпълнено по особенно коварен начин, с първосигнални, ниски подбуди от животинско естество, с последвал опит за прикване му !Присъда: Доживотно, без право на помилване.