Снимка: Нова телевизия
fallback

Ваня Георгиева ми каза, че е започнала да прави масажи и допълнително си докарва добри доходи. Аз я питах дали може ли на мен да ми направи масаж и ако съм доволен ще я препоръчам на жена ми, на приятели, на колеги.

Това заяви пред Нова тв проф. Николай Колев, който беше уволнен дисциплинарно от НСА.

"Аз проявих една наивност, аз вярвах на това момиче, защото ми беше добра позната, не съм и допускал, че аз мога да съм герой в една телевизия", твърди той.

Колев е категоричен, че не се е обаждал в хотела и не е плащал за него. "Не съм имал съмнение, че в хотелската стая няма да ми бъде извършен масаж", каза още проф. Колев. 

Oще по темата

"Ваня ми каза, че иска да завърши НСА и че има няколко невзети изпита. Попита ме дали мога да й помогна да си вземе изпитите, но аз й казах, че не мога, защото не преподавам тези предмети", твърди проф. Колев.

"Записът е преиначен, преекспониран. Не съм технически грамотен да знам какво е станало. Записът е монтиран, накъсан, непоследователен. Наслагване на кадри и на звуци. Това не са истински мои думи. Много думи са вадени от контекста. Виждате ли в тези кадри моето лице и глас да казват тези думи?", попита Колев.

Той иска техническа експертиза на целия запис, излъчен в няколко епизода на предаването. Готов е и на полиграф. Подозрително било това, че Ваня избягала от хотелската стая и от очна ставка на двамата пред камерата.

Според него става дума за сценарий, който е целял отстраняването му от академията.

Адвокатът му – Христо Ботев заяви, че ще съдят Ваня Георгиева за клевета и приписване на престъпление. Подали са жалба и в прокуратурата – за провокация към подкуп, както и заради използваната скрита камера в репортажа.

Проф. Колев ще обжалва и заповедта си за уволнение, веднага щом я получи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

150

Баба

преди 8 години

Някои човешки същества мислят с главите си, в които има изградена ценностна система. За други човешки същества морал, етика, култура са непознати и те обикновено живеят в гетата. Не виждам какво прави различен професора от тях. Срам, срам,срам и погнуса...

149

Анонимен

преди 8 години

Цялата държава представлява един професор и една Иванка.

148

да бе

преди 8 години

Дъртакът е виновен. Момичето е младо още, а този като поне има жизнен опит, защото е такъв за.***.вял негодник. Браво на Ваня! Така се постъпва с п.ох.отл.иви от.ре.пк.и, дето все жените са им виновни, че те не могат да остискат. Ами на дебелаците храната ли е виновна, че я има. Само, че едни са слаби, а други чрево.у.го.д.ници. Жените им виновни, а този на възраст не го ли е срам. Само така с похо.тл.иви.те него.дни.ци! Браво Ваня!

fallback