Снимка: Булфото, архив
fallback

18-годишният Патрик Първев, един от обвиняемите в опит за убийство на 3-годишния Христо, остава в ареста, реши апелативният съд.

Oще по темата

Първев поиска да излезе на свобода заради продължителния срок, който изкара в ареста и заради физически, психически и сексуален тормоз, който са му оказвали зад решетките, съобщи "24 часа".

В съда стана ясно, че не е надвишен законният срок, в който обвинените в тежко престъпление може да останат на топло.

Младежът бе задържан заедно с връстника си Александър Донов за побоя на 3-годишния Христо в столичния квартал "Зона Б-19".

Медицински експертизи отричат версиите на Първев и съучастника му Александър, че момчето е паднало от леглото и оттам са нараняванията му по главата.

Драмата се разигра през лятото, когато момченцето бе пребито от тийнейджърите, на които майката го бе поверила докато бе в чужбина.

Христо изкара няколко дни в кома в "Пирогов", а на Патрик и Александър бяха повдигнати обвинения за опит за убийство на малолетен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 8 години

До Питане Виж и статията за "детето" с "българското" име Анели.

18

Анонимен

преди 8 години

До Питане "Модерните,успели и независими жени",както биха казали в БТВ и Нова.Като коментиращите патки в темата за убийството в Пловдив.На които мъжете се скъсват от бачкане,като злополучния тираджия,а те си правят селфита,карат си джиповете и дремят по кафетата и после пишат колко лош бил тоя.Работя много с деца.Почти вече не можеш да срещнеш българско име.Иначе Марчели,Анжели,Паломи,Денисовци,Робъртовци и Сивъновци-дал Господ.Ей такива Йорданки-Данита си кръщават децата Патрик

17

Стар мнаф

преди 8 години

Чакаме те в затвора с нетърпение.

fallback