Снимка: архив Булфото

Патрик Първев, който бе арестуван заради побоя на 3-годишния Христо, поиска да излезе от ареста заради влошено здравословно състояние.

Съдът назначи съдебномедицинска и психиатрична експеиртиза, която трябва да определи дали 18-годишният Патрик може да остане в ареста.

Още по темата

Младежът бе задържан заедно с връстника си Александър Донов за побоя на 3-годишния Христо в столичния квартал "Зона Б-19". Драмата се разигра през лятото, когато момченцето бе пребито от тийнейджърите, на които майката го бе поверила докато бе в чужбина. Христо изкара няколко дни в кома в "Пирогов".

На Патрик и Александър бяха повдигнати обвинения за опит за убийство на малолетен.

Защитата на Патрик Първев твърди, че той не е нанесъл травми на детето, а само е бил на мястото, докато побоят е бил извършен.

Съдът ще прецени дали младежът да бъде пуснат от ареста на 21 декември, докогато трябва да е готово заключението на вещите лица, съобщи БТА.
 

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 6 години

То в кафеза е ясно, ама тоя със сигурност и в ареста е усещал учестен топъл дъх във врата си. На такива не се прощава!

13

Онз

преди 6 години

До Крайпри бай тошо немаше да го вадищ голем и мек по форумите, а щеше да те е страх партийния секретар или даже съседа ти да не те изтропат за радикални възгледи в шесто управление. щото тогава не патрик, а ти щеше да чукаш камъни поради невъзможност да си намериш друга работа.

12

S

преди 6 години

До АнонименЗа жалост вече и такива няма