Снимка: БТА, архив
fallback

Двадесетгодишният мъж, който на 13 август вечерта прегази 11-годишно дете в Ловеч, днес ще бъде освободен от ареста, тъй като му изтича 72-часовата мярка за задържане, съобщи говорителят на Окръжната прокуратура - Ловеч Кирил Петров, цитиран от БТА.

Oще по темата

По думите му окръжният прокурор е преценил, че няма опасност мъжът да се укрие или извърши друго престъпление, затова няма да му бъде поискана постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража".

Продължават следствените действия по изясняване на инцидента.

Както Dnes. вg писа 20-годишният Благовест Нанков прегази 11-годишната Габриела Горанова от Троян в центъра на града, зад хотел "Ловеч". Детето, което е било на сватбата на сестра си, почина на място.

Според познати на Нанков той няколко пъти е катастрофирал с различни коли.

Малко преди 20,30 ч родителите изпратили Габриела заедно с нейна приятелка да вземе нещо от колата им, спряна на паркинга на хотела. Двете момичета изпълнили заръката и тръгнали да се връщат към ресторанта.

В този момент от моста до комплекса се задала колата на Нанков. Габриела внезапно тръгнала да пресича и била блъсната от първия автомобил, издъхнала на място, а второто дете извадило късмет, тъй като било още на тротоара.

Пристигналият екип на Спешна помощ само констатирал смъртта на момичето.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Неизвестно

преди 8 години

Та мисълта ми беше колко со загрижени тези "родители"!!!!!!!

33

Неизвестно

преди 8 години

"Малко преди 20:30 родителите пратили децата..." и инцидента става 22:30,два часа вземат нещо от кола,паркирана на няколко крачки,и никой не ги търси,2 часа не го ли взеха това нещо..........?????

32

Анонимен

преди 8 години

Семейството на Габриела да изкара от дупката уродът убил детето им, да го завържат на колата си отзад и да го влачат по центъра на града докато не му разпилеят червата. Съдебната система няма да му направи нищо.

fallback