34

Неизвестно

преди 8 години

Та мисълта ми беше колко со загрижени тези "родители"!!!!!!!

33

Неизвестно

преди 8 години

"Малко преди 20:30 родителите пратили децата..." и инцидента става 22:30,два часа вземат нещо от кола,паркирана на няколко крачки,и никой не ги търси,2 часа не го ли взеха това нещо..........?????

32

Анонимен

преди 8 години

Семейството на Габриела да изкара от дупката уродът убил детето им, да го завържат на колата си отзад и да го влачат по центъра на града докато не му разпилеят червата. Съдебната система няма да му направи нищо.

31

Втрещен

преди 8 години

Като няколко пъти е катастрофирал защо не му е отнето правото да шофира?За да може все пак да убие някого?Няма такава държава!

30

Анонимен

преди 8 години

И прокурорът като господ е българин! Няма по-смрадлива нация от мазохисти от българските ***. Ей за това ще пукне скапаната нация.

29

Писна ми !

преди 8 години

Да Ви пикая на правосъдието и на всичката *** вземаща заплати, да пуска убийци на свобода.......

28

Анонимен

преди 8 години

Че какво ще следите случая, по-добре се ориентирайте ако може да се установите в чужбина, ако искате да преживеете смислени неща. Тук ще става все по-зле, защото не се случват никакви промени, които да доведат до по-добро бъдеще. Промяна може да настъпи едва когато сегашните *** бъдат заместени от по-разумни същности, но това май не се очертава да стане скоро.

27

Анонимен

преди 8 години

Само преди 2 дни писах коментар, че некой роднина ще оправи нещата. Е, честито! Тука чета пушки искали да раздават да се трепем на място...Айде честито и на вас, роби! Върнахме се 200г. назад!

26

Анонимен

преди 8 години

Дали са на човека взъможност да блзсне или утрепе още 2/3 деца, че тогава, ....ама и сздиите и прокурорите имат дечица, Господ всичко вижда.....

25

Анонимен

преди 8 години

Не садете канабис само, защото ще ВЛЕЗЕТЕ в затвора. Основният причинител на смърт, проверете в интернет, ако те хванат с малко грама в теб те третират като най-големият наркоман и престъпник, нищо че коефициента ти на интелигентност в повечето случаи е по-висок 2 пъти от всички онези в полицията, без значение от чина им.

24

Анонимен

преди 8 години

Коне с капаци, цъкайте минусите. Заповядайте!

23

1

преди 8 години

Явно шофьорчето е човек на някого.... Я на някой колега от прокуратурата, или на по-високо място. Няма да се учудя, ако след няколко дни не се окаже, че е в чужбина. Тогава дали някой ще държи сметка на прокурора? Да видим.....

22

Анонимен

преди 8 години

Значи всеки може да трепе както си иска! Те това е демокрация!!!

21

Анонимен

преди 8 години

еи, 25, казах, че говоря за конкретния случай. За тоя случай да ги отговарят родителите. Това, че щом има и други ПТП-а и още не му е отнета книжката и не е в затвора е друг проблем и то не малък. Но не смесвай нещата.

20

Анонимен

преди 8 години

ZACHTO SE TRIAT OTKROVENNITE KOMENTARI.ILI ISKATE DA SE PUCHE PO USTAV.

19

До: 24

преди 8 години

Абе ти добре ли си? Убил е дете - виновен, невинен, това ще се прецени по-късно. Нали се сещаш, че той няма какво да губи и утре ще си бие камшика за чужбина. И без това ако остане тук ония от сватбата пак ще го намерят и ще вземат нещата в свои ръце. Малко по-особени са нещата с тоя ***, така че недей да умуваш много.

18

Анонимен

преди 8 години

Пак представяте нещата както си искате! Това е детето от сватба. Дето пияните родители ги мързяло да се замъкнат сами до колата.Тях да съдях,за нехайство и че си оставят детето без надзор. А шофьора, ако наистина има други провинения, то да отговаря само за тях. Аман и от некадърни родители!

17

пазете си децата

преди 8 години

Пазете себе си и децата си! В София и в страната палачи от НСО карат колите си с бясна скорост и не спират нито на зебра, нито на светофар. Полицията я няма. Държавата е абдикирала!

16

Белене

преди 8 години

Трябва отново да отворят Белене и да изпратят там и прокурора и убиеца, убил 11-годишната Габриела Горанова!

15

socualen

преди 8 години

В омразния Социализъм нямаше да има такова нещо. Щеше да изгние в панделата. Онзи дето уби 6 деца на Великден в Симеоноград преди 5 години е още на свобода. България беше превърната за 26 години дяснолиберален англосаксонски капитализъм по американски образец, наречен Неолиберализъм и Либертарианство, в неолиберална, либертарианска, обективистка, анархокапиталистическа, олигархична, асоциална, дясна ***!