Снимка: Булфото
fallback

Софийският районен съд остави в ареста и четиримата задържани за инцидента, провокирал размириците в столичния квартал „Орландовци” в събота вечерта.

Oще по темата
Срещу тях има повдигнати обвинения за нанасяне на телесна повреда, с хулигански подбуди. Георги, Асен и Жони Коцеви са братя, четвъртият е непълнолетен. Пред съда братята заявиха, че съжаляват да постъпктата си, а единият от тях помоли да бъде освободен защото има две деца, съобщи БНТ.

И четиримата са от столичния квартал “Бенковски”. Според съда има достатъчно данни, че задържаните са участвали в побоя на 13 юни. Свидетели твърдят, че непълнолетният Даниел Колев е имал нож, но не го е използвал, защото е бил спрян от останалите.

Съдът смята, че няма опасност подсъдимите да се укрият, но има опасност да извършат нови престъпления.

Ако бъдат признати за виновни четиримата могат да получат от 2 до 10 години лишаване от свобода.

Делото ще се гледа от Софийски градски съд във вторник другата седмица.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Защо

преди 8 години

Защо полицията огражда нас, истинските българи, а българските ци*ани защитава? Нали те са незаконно прикачени към Енергото, ВиК, мястото на бараките им е общинско или държавно. Защо не ги гонят? Аз ако си построя на поляната къща и се вържа към стълба и тръбата под замята накой ще ме защити ли? - веднага ще ме опандизят. ЕТО ТОВА ИСКАТ ХОРАТА -ДА СЕ СПАЗВА ЗАКОНА ОТ ВСЕКИ, А КОЙТО НЕ ИСКА В ЗАТВОРА.

9

вера

преди 8 години

"Свидетели твърдят, че непълнолетният Даниел Колев е имал нож, но не го е използвал, защото е бил спрян от останалите."Непълнолетният е имал намерение да използва ножа. .... Имаше една поговорка - "Като сееш ветрове ще жънеш бури". Този малкия като порасне няма да има кой да го спира.

8

анонимен

преди 8 години

от кв бенковски какво правят в орландовци защо не си стоят при децатав затвора и да работят нещо

fallback