10

Защо

преди 8 години

Защо полицията огражда нас, истинските българи, а българските ци*ани защитава? Нали те са незаконно прикачени към Енергото, ВиК, мястото на бараките им е общинско или държавно. Защо не ги гонят? Аз ако си построя на поляната къща и се вържа към стълба и тръбата под замята накой ще ме защити ли? - веднага ще ме опандизят. ЕТО ТОВА ИСКАТ ХОРАТА -ДА СЕ СПАЗВА ЗАКОНА ОТ ВСЕКИ, А КОЙТО НЕ ИСКА В ЗАТВОРА.

9

вера

преди 8 години

"Свидетели твърдят, че непълнолетният Даниел Колев е имал нож, но не го е използвал, защото е бил спрян от останалите."Непълнолетният е имал намерение да използва ножа. .... Имаше една поговорка - "Като сееш ветрове ще жънеш бури". Този малкия като порасне няма да има кой да го спира.

8

анонимен

преди 8 години

от кв бенковски какво правят в орландовци защо не си стоят при децатав затвора и да работят нещо

7

?!?

преди 8 години

За изразяване на недоволство от беззаконието на Ромите, държавните институции наказват много сериозно!? А тези същите институции са слепи за незаконното строителство, за десетките висящи присъди, за не плащането на данъци, за секс с малолетни и задомяването на невръстни, за работа без трудови договори гъбоберачи, билкосъбирачи и др. За кражби на реколтата, за побойте над възрастни хора по селата и още много. За това са тези момчета в ареста, защото няма Държава. А те имат мнение.

6

реалист

преди 8 години

Ще се пошуми още един два дни, и след това всичко по старому, така до следващия път, който повярвайте ми ще е скоро! Трябва национална стратегия, доктрина за справяне с проблема

5

Анонимен

преди 8 години

Ако на едното блюдо на везната се сложи всичко, откраднато от роми - всеки капак от шахта, всеки компот от разбитото мазе, всичко, всичко, абсолютно всичко за последните 20 години, а на другото блюдо се сложи ЕДИНСТВЕНО КТБ, ограбена от българи, то ще излезе, че ромите са ангелчета, а българите са най-големите крадльовци. Факт е това!

4

съгласен, но...

преди 8 години

Съгласен съм ,че виновните , нарушили закона, са за затвора.Ако няма затвори , да се построят... Но....само ромите ли са за затвора? Ами българите, които ни управляват? Крадат, Убиват с мръсен въздух, вода, храна....Тях какво ще правим?

3

Анонимен

преди 8 години

голямата гордист на бг с наведена глава

2

Mimoza

преди 8 години

Никой от тях не се определя като "ром". Самите те се наричат ц......и. Не сващам тъпия смилъл някой да им измисля ново наименование!

1

Луд с мотика

преди 8 години

До Анонимен1Щото са мишки, затова.Колкото до пускането - стига вече с това "Ама имам деца..." Като ходи да се бие с брадвата не викаше че има деца, ама ся като ще гризне дървото - веднага почна, деца имам. И другите имат деца, не са ти. Марш да лежиш 10 години.