Снимка: архив Булфото
fallback

ВКС потвърди присъда от 4 години затвор за грабеж на 40-годишния рецидивист Илиян Здравков, който уби 23-годишната студентка Вероника на 28 февруари вечерта край жп гарата в Търново.

Oще по темата
Рецидивистът получава седмата си присъда, докато излежава в затвора в Ловеч друго наказание за кражби, наложено от съда в Казанлък, и чака приключването на разследването за убийството на Вероника. За него го грози доживотен затвор, допълва „24 часа".

Върховните магистрати са се произнесли окончателно за грабежа на 18-годишно момиче от Русе, извършен от Здравков 9 месеца преди да убие Вероника.

18-годишната русенка била нападната, след като отишла да търси приятеля си, с когото се запознали онлайн, който живеел в Горна Оряховица. Момичето помолило Здравков да го упъти, но той услужливо казал, че му е на път и ще го заведе. След което ограбил момичето.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

готин

преди 9 години

сигурен съм че там ще му е много по добре,свикнал е с всичко и не му пука,знам ги аз тия,мн добре

9

воля

преди 9 години

не е за радост че получава доживот , има да го храним цял живот а вероятно вече е свикнал с режима и ще си живурка на наш гръб а пък очерненото семейство с зоживотна присъда да сънува детенцето им - смърт за виновника

8

рв

преди 9 години

Да живее дълго, поне 120 години му пожелавам. Жив и здрав да е. Дано! Но доживот слънце да не види, в адски мъки да се пържи ,всеки ден да му е ад на този мръсен изруд. Бог да прости това прекрасно момиче което той уби. Изруд мръсен.

fallback