10

готин

преди 9 години

сигурен съм че там ще му е много по добре,свикнал е с всичко и не му пука,знам ги аз тия,мн добре

9

воля

преди 9 години

не е за радост че получава доживот , има да го храним цял живот а вероятно вече е свикнал с режима и ще си живурка на наш гръб а пък очерненото семейство с зоживотна присъда да сънува детенцето им - смърт за виновника

8

рв

преди 9 години

Да живее дълго, поне 120 години му пожелавам. Жив и здрав да е. Дано! Но доживот слънце да не види, в адски мъки да се пържи ,всеки ден да му е ад на този мръсен изруд. Бог да прости това прекрасно момиче което той уби. Изруд мръсен.

7

Анонимен

преди 9 години

4 god za 1chovechki givit.. ubivat ni bavno..Bog da nakage i pravitekstvo i deoutati...vigte stranata ni-gradychki.vodi gramotevici. BB da kage dokoga che ni oblachvat..dokoga ot samoletite che se rasi belia prah v Plivdiv samoletite sa pochti varhu terasite na horara..dnes beche strachno..sutrinta ni porasiha. Bog da gi nakage vsichkite

6

Анонимен

преди 9 години

Абе дали потулиха и този случай?

5

Анонимен

преди 9 години

До Той еТо за тая работа умни хора в континентална Европа са измислили кумулацията. За да не се стига до американските житейски абсурдизми - например 120-годишна присъда + по отделно две доживотни и четири смъртни.

4

Джедай Мастър

преди 9 години

Как може опасен рецидивист с шест присъди и седма на път да се разхожда на свобода и да убива хора, питам? При това като го гледам не е някакъв с протекциите на Пеевски или Буда - а е обикновен ***. Егати съда, егати прокуратурата, те са по-вредни от въпросния Илиян Здравков - сбирщина от корумпета и некадърници.

3

Той е

преди 9 години

Не си разбрал бре - това е присъда за минало деяние, за убийството тепърва ще го съдят! Но пък, става нелепица - ако получи доживотна,както се очаква,кога ще излежава тия 4 години - преди,или след доживотната?Представете си - освобождават го след 30 години,заради напреднала възраст, и хоп, веднага пак го прибират, да изкара и тия 4 години!

2

Анонимен

преди 9 години

Невинното момиче го няма на този свят, а този *** се отърва само с 4 години пандиз. ЕЕЕгати правосъдието ни. И съдии и такива *** в ново Беляне. Страната ни има остра нужда да се отърве от ***.

1

Анонимен

преди 9 години

За този затвора ще бъде като 5-звезден хотел, даже няма да е пресилено ако кажем, че е изпълнил мечтата на живота си-да лежи докато е жив и държавата(данъкоплатецът) да го храни.