Мирослав Найденов. Снимка: архив, БТА
fallback

Около 13.10 часа ексземеделският министър Мирослав Найденов пристигна в Софийската градска прокуратура. По-рано днес беше обявено, че той ще бъде на разпит в Специализираната прокуратура, но въпреки десетките чакащи го журналисти, Найденов не се появи.

Oще по темата
Бившият министър остана напълно безмълвен при пристигането си в СГП и не пожела да отговори на нито един въпрос. Информация от прокуратурата за момента също липсва. По-рано днес от обвинението разпространиха съобщение, че Найденов е бил разпитан и му е назначена охрана по негово искане.

Припомняме, че днес пред bTV ексземеделският министър обяви, че бившият вътрешен министър Цветан Цветанов е подслушвал целия Министерски съвет. Признанията на Мирослав Найденов идват на фона на вихрещия се вече седмици скандал с незаконно подслушване от СДОТО. На разпит вече бяха привикани Цветанов и лидерът на БСП Сергей Станишев, който първи внесе сигнала за нерегламентираното подслушване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

53

toto

преди 11 години

Много гнусен ход ! Човек без достойнство !!!! Егати ***....ла . Ще стане за ЧЛЕН в партията на Янефффффффффф.

52

do 54

преди 11 години

***, какво значение има кой ги е поръчал и от кой кръг са, не виждаш ли как си говорят и за какво, тука кучето е заровено на друго място, не е в подслушването а в разговора! Тиквата сам се е омаскарил, тея само му показаха маскарлъка! Смятам на всички става ясно, че и подслушваните и поръчителите са от един дол дренки, тоя на престъпниците!

51

Анонимен

преди 11 години

Издънките на тиквите станаха прекалено много, този образ изкара почти целия мандат с подкрепата на ГЕРБ, това са фактите.

fallback