53

toto

преди 11 години

Много гнусен ход ! Човек без достойнство !!!! Егати ***....ла . Ще стане за ЧЛЕН в партията на Янефффффффффф.

52

do 54

преди 11 години

***, какво значение има кой ги е поръчал и от кой кръг са, не виждаш ли как си говорят и за какво, тука кучето е заровено на друго място, не е в подслушването а в разговора! Тиквата сам се е омаскарил, тея само му показаха маскарлъка! Смятам на всички става ясно, че и подслушваните и поръчителите са от един дол дренки, тоя на престъпниците!

51

Анонимен

преди 11 години

Издънките на тиквите станаха прекалено много, този образ изкара почти целия мандат с подкрепата на ГЕРБ, това са фактите.

50

Анонимен

преди 11 години

Ех миро миро няма да ти се размине и с протекциите на трактора.

49

Калина

преди 11 години

Министър Найденов се опитва да се измъкне от блатото.Хайде де, не му вярвам. Я да се поразровят малко в имотите на семейството и родата. Защо не сигнализира по-рано или не смееше. На вързано куче вади тояага. Герой! Станишко -мишко -***, както го нарече оня дядо от Орлов мост, дето не можеш го надприказва, си умира от кеф, пак ще търгува нещо. Защо го е страх от бат Бойко, който е агне в сравнение със зловещия му татко столетния ***.

48

Анонимен

преди 11 години

Мирона това се казва Селски тарикат но истината идва последна

47

Анонимен

преди 11 години

За пореде път се убеждаам че сме продажен народ

46

Анонимен

преди 11 години

Извода, до който стигнах е, че при Станишев подслушването (при това противозаконното), в никакъв случай не беше държавна политика. А Бойко, всички си го знаем или поне предполагаме ... ХАХАХА, по друг начин не мога да коментирам горното изказване. Простено ти е, явно някъде при теб дава късо. Може да е заради престоя ти по това време в чужбина. Хайде, със здраве. Списвай тука и поздрави Кутев.

45

Анонимен

преди 11 години

Гледахго сутринта поедно време Наиденов трудно преглъташе Но повтори едни и същи нешта тоста заучени

44

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 42Извода, до който стигнах е, че при Станишев подслушването (при това противозаконното), в никакъв случай не беше държавна политика. А Бойко, всички си го знаем или поне предполагаме ...

43

Анонимен

преди 11 години

За ЧРД на Станишев от тортата вместо Моника изкочи Найденов

42

Анонимен

преди 11 години

И като ги познаваш до какъв извод стигна? Да не би да твърдиш, че при Сергей не се подслушваше? Ще умориш от смях и гаргите.

41

Анонимен

преди 11 години

До до 38Не бях в България и за разлика от теб, познавам лично и Алексей и Бойко, и Сергей.А ти чисто си гадаеш.

40

НЕКА,НЕКА

преди 11 години

КОЛКО МНОГО МЪКА ИМА В СЕЛО БЪЛГАРИЯ!

39

до 38

преди 11 години

Не гадая, при Тройната мафията управляваше държавата най - открито, Тракторът беше в ДАНС, а Станишев не смееше да гъкне, защото помака го държи с компромати. Трябва да си бил извън България по това време, за да не си ги видял тези неща. Сега "алтернативата" е да се завърнем отново към този вариант. Мен не ме устройва, не съм мазохист и ми пука какво се случва. Кьорфишеците с подслушването на някой друг.

38

Анонимен

преди 11 години

До до 33Не те занимавам, а ти споделям неща, които знам. Не боравя с предположения, нямам политически пристрастия, но смятам, че е висша форма на лицемерие да твърдиш, че искаш и приемаш да бъдеш подслушван. Или си ексибиционист някакъв, или това което твърдиш е неискрено или си лишен от всякакви човешки ценности. А когато управляваш ченгеджийски, получаваш ченгеджийски резултати ... Флоров е точно толкова комунист, колкото и Борисов и Цветанов, та не ми разправяй чии били БОП- овете, не гадай

37

Анонимен

преди 11 години

Ченгеджийницата е пълна и всички забравиха за цената на тока и кражбите в енергетиката. Браво на Станишев, ще го наградим за успеха.

36

Анонимен

преди 11 години

Интересно ми е как Найденов е сигурен че са го подслушвали незаконно. Да не би да ръководи СДОТО и МВР? Казвам незаконно защото стана ясно че са го подслушвали законно със съответната заповед. Сега от думите му излиза че законното му подслушване било незконно.

35

до 33

преди 11 години

Не ме занимавай с глупости,частните БОП-ове са на другарите и трактороподобните.Подслушвало се е винаги,с тази разлика,че сега управляващите го правеха легално,затова и си увеличиха бюджета за целта.Гледаме някакъв много зле скалъпен театър в момента,а най-лошото е не,че са подслушвали някой престъпен тип,а че Прокуратурата не се свени съвсем открито да изпълнява платени поръчки.Това е дъното.

34

рррррррррр........

преди 11 години

Няма какво да каже горкият! Ами Трайчо, къде е Трайчо?