Снимка: Dnes.bg
fallback

Софийският апелативен съд остави окончателно в ареста Владимир Бошнаков, обвинен за убийството на двама негови приятели.

Oще по темата

Според разследващите мотивът за престъплението е финансов дълг на Бошнаков към жертвите му – Явор Иванов и Емил Даскалов.

Обвиняемият бе задържан, след като приятелката на Емил Даскалов подаде сигнал до полицията, че гаджето й е изчезнало.

Малко след като бе задържан за убийството на Емил, обвиняемият заведе разследващите до тялото на друг свой познат, обявен за издирване – Явор Иванов, който също му дал пари назаем.

Съдът днес прецени, че разследващите са събрали достатъчно доказателства, за да бъде наложена най-тежката мярка за неотклонение на обвиняемия.

При прочитането на определението си апелативните съдии заявиха, че не само престъпленията, за които е обвинен Бошнаков, представляват обществена опасност, но и самата му личност.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Данчо

преди 12 години

Вече е необходимо смъртна присъда да се възстанови!Майната и на европа!20% от държавата ще се прочисти и нещата ще потръгнат у нас!Всичко друго е плямпане!Бля-бля по американски!

21

niama

преди 12 години

pysnete 4oveka 4e 6te mi triabva...........korympirani ......

20

От мен

преди 12 години

До 20 Перфектно казаноДо 16 Ти си за смъртното наказание, защото:1. Не си виждал как умира човек когото убиват.2. Не се е случило на теб и твой близък да бъдат обвинени несправедливо.3. Не знаеш, че на 100 смъртни присъди една е ГРЕШНА (!!!) и за това, другите 99 трябва да живеят... защото този 1 може да си ТИ.

fallback