22

Данчо

преди 12 години

Вече е необходимо смъртна присъда да се възстанови!Майната и на европа!20% от държавата ще се прочисти и нещата ще потръгнат у нас!Всичко друго е плямпане!Бля-бля по американски!

21

niama

преди 12 години

pysnete 4oveka 4e 6te mi triabva...........korympirani ......

20

От мен

преди 12 години

До 20 Перфектно казаноДо 16 Ти си за смъртното наказание, защото:1. Не си виждал как умира човек когото убиват.2. Не се е случило на теб и твой близък да бъдат обвинени несправедливо.3. Не знаеш, че на 100 смъртни присъди една е ГРЕШНА (!!!) и за това, другите 99 трябва да живеят... защото този 1 може да си ТИ.

19

До 14

преди 12 години

Защото като му го отнемеш, ти ставаш като него.

18

до 17

преди 12 години

Ами купи си! :)

17

BBB

преди 12 години

Sorry 4e ne pi6a na kirilica, no niamam! Az puk mislia 4e e smurta e burzo izbavlenie za takiva hora! Dojivotnia zatvor e mnogo po goliamo nakazanie za6toto vse o6te su6testvuva6 i moje6 da misli6, no si zatvoren kato jivotno!

16

до 15

преди 12 години

Те всички се разкайват бе човече и за какво ти е разкайването когато един човешки живот вече го няма да не би да го върне,а когато знае че го очаква ел.столчето дали ще има смелоста да лиши някого от живот.И аз съм за смъртното наказание.

15

До 14

преди 12 години

За да може да се разкае.

14

Ангуа

преди 12 години

Съгласна съм напълно с теб, а тук хората още реват против смъртното наказание. Даже с един колега спорихме сутринта по темата. Защо трябва някой, отнел човешки живот, да има правото да продължи своя?

13

Анонимен

преди 12 години

Това да те е страх да дадеш пари на заем...

12

gft

преди 12 години

ее що така бре я да пускате младежа. 1-2 години условно са му достатъчни.

11

Анонимен

преди 12 години

стига с тая дума килъри, бе прости журналисти, има си дума - убиец..

10

Наско

преди 12 години

С какво право задържат човека и какво правите в съда ??? много се бавите няма ли да го пускате по-скоро ,че да продължим да си живеем спокойно ?

9

Борис

преди 12 години

Този детайл, жестокост и стремеж са по мое мнение изява на една психика в патология. Макар да са ми известни напълно етичните предпоставки за това, защо такива "дефекти" на природата и обществото трябва да бъдат институционализирани в психиатрия, факта от деянието му неоспорим и категорично съм за смъртна присъда.

8

до 4

преди 12 години

Скапаняко, аз не съм длъжен да знам какво е *** и сайт-думи които употребяваш!!!

7

fffffffff

преди 12 години

Убил двама човека,а сега всички ще го издържаме до края края на живота му.Е това е справедливост.

6

Борис

преди 12 години

При доказана вина от такъв характер е наложително смъртно наказание. Такава бруталност и зверство наистина засягат най-дълбоко ядрото на личността ми и възприятията ми за добро-зло, правилно-неправилно. Тоя изверг изтръгна живота от двама души, които бяха личности - съзидателни и носители на прекрасни ценности, а остава той. Такъв не трябва да оставя поколение, не трябва да го хрантутим по затворите... просто не трябва да го има - него и подобните нему.

5

SP

преди 12 години

Алчността в днешно време няма никакви граници и спирачки... А нашите политици в това отношение са най-големите престъпници!

4

бесен

преди 12 години

Ей,скапани админи сте бреййй.Ми все пак сме в България,и длъжен ли съм да знам какво е килър????Ако си мислите,че сте оригинални-не,никак даже.Между другото на този сайт,много му падна нивото,жалки сте....

3

ЧЕНГЕ

преди 12 години

***- само куршум!!!!