Снимка: Reuters
fallback
Смартфон на Apple от следващо поколение е бил последният проект, в който дейно е участвал починалия преди десетина дни създател на компанията.
 
Джобс се е посветил на всичко, свързано с новия продукт – от концепцията до финалния дизайн, пише cnet.com. 
 
Източници на сайта коментират, че предвид влошеното си здраве, иноваторът работил приоритетно по новия телефон и оставил дебюта на iPhone 4S на заден план. 
 
Очаква се продуктът с почерка на Стив Джобс да се появи на пазара още през идното лято. iPhone 5 със сигурност ще бъде по-тънък и с по-голям екран от предшествениците си.
 
Някои експерти стигат и по-далеч в прогнозите, предвиждайки "пълна промяна" както в дизайна, така и в техническите характеристики. 
 
Засега обаче всичко е в сферата на предположенията. Единственото, което изглежда сигурно е, че последният завет на легендата в света на високите технологии ще стане обществено достояние следващата година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

57

Ало АЛо

преди 12 години

до 18, всичко което се внася извън ЕС има допълнителни данъци и налози,мечтай си да няма ... ако нямаше то тойота щеше да залее пазара с коли,а всеки втори у нас щеше да ползва Ябълката :) Събуди се....

56

Инкогнито

преди 12 години

До 57 и 58: Жестоко се заблуждаваш за преимуществата на Android пред iOS (:

55

andro

преди 12 години

За това, който иска смартфон за да го ползва като такъв, а не като си го сложи на ухото да се вижда нахапана ябълка, си купува htc и забравя за случката. На дали скоро нещо може да задмине android os i htc sense 3.5, като функционалност и визия. Така, че със здране да си ползвате ishita и да си мислите, че имате смартфон. Поздрави

fallback