57

Ало АЛо

преди 12 години

до 18, всичко което се внася извън ЕС има допълнителни данъци и налози,мечтай си да няма ... ако нямаше то тойота щеше да залее пазара с коли,а всеки втори у нас щеше да ползва Ябълката :) Събуди се....

56

Инкогнито

преди 12 години

До 57 и 58: Жестоко се заблуждаваш за преимуществата на Android пред iOS (:

55

andro

преди 12 години

За това, който иска смартфон за да го ползва като такъв, а не като си го сложи на ухото да се вижда нахапана ябълка, си купува htc и забравя за случката. На дали скоро нещо може да задмине android os i htc sense 3.5, като функционалност и визия. Така, че със здране да си ползвате ishita и да си мислите, че имате смартфон. Поздрави

54

andro

преди 12 години

Тва дърво, наречено ios, по нищо не може да стъпи на отворена за разработки система като андроид. И мерси за iphone-a, ама и пари да ми дават няма да зема, нещо толкова скопено технологично. Не може през bluetooth да пратиш файл на друго освен ***, jailbreakva се уж да има некви екстри и безплатни неща, а всъщност за да инсталираш квото и да било тряя да наппавиш преди това още 1500 тъпотии. По дразнеща от ios система едва ли може да се измисли някога!!!

53

Инкогнито

преди 12 години

До 55: Не те разбирам. Android отдавна изпревари iOS. Или говориш за Android (мобилна операционна система) и Mac OSX (настолната операционна система на Apple)? Това е още по-странно...Уточни какво точно имаш предвид.

52

Alo Alo

преди 12 години

А операционна система забрави тя е ключът към успеха и провала на една иновация,ако беше Андорид толкова добър защо не задмина МАС ОС?И МАС ОС къде ли се прави и от кого?И съм Сигурен че ти този който пише тези редове отзад на твоята клавиатура пише с големи букви Made in CHINA пък марки колкото щеш!!!

51

Nick

преди 12 години

Само ще ти кажа, че такава голяма и печеливша компания никога не би останала с очакванията "ДЕН за ДЕН". Не може да измислят продукт, и след като го направят и пуснат в производство, чак тогава да мислят за следващ!!! Винаги има стратегия, при която при пускане на един продукт има готов вариант за следващия (който може би е в процес на тестване даже)!!! Очаквай следващата година да излязат още няколко продукта на Apple (не само iPhone), които със сигурност ще са доста по-добри от сегашните :)

50

Анонимен

преди 12 години

Мишки бедни,какво църкате,срещу нещо,което не можете да имате.Паляци

49

Инкогнито

преди 12 години

До 48: Стига глупости. Или пиши сериозно, или по-добре изобщо не пиши.

48

култа към личниста н

преди 12 години

46-ти добре казано. В Америка ненормалниците са основно два вида - религиозни или поклоници на култа към личниста на Стив Джобс, които обаче си мислят че стоят много далеч от първия вид...

47

...

преди 12 години

И двете компании и МС и Апъл са символ за неуморните опити за налагане на монопол и контрол над пазарите с цел по-голяма печалба. Това че Апъл имат по-хитра политика да убеждават хората че продуктите са им най-добрите и едва ли не те немогат да живеят без тях е по-лошо и от МС налагането на виндовс с договори с компании и безплатни продукти за университетите

46

Емигрант

преди 12 години

До Инкогнито: А я кажи Microsoft колко пъти са правили дарения и колко пари са раздали ей така и ми кажи Apple колко са раздали та ако Бил Гейтс не си раздаваше парите дали ше го стигнат?

45

Инкогнито

преди 12 години

Bill Gates: "What I can't figure out is why he (Steve ***) is even trying (to be the CEO of Apple)? He knows he can't win." -- 1998 interview with I. Cringley for a Vanity Fair article.Тогава Apple е с пазарна капитализация $6 млрд., a Microsoft има пазарна капитализация $250 млрд. 13 години по-късно Епъл е най-голямата корпорация на планетата ($395 млрд.), a Microsoft са се смъкнали до $228 млрд. (:

44

Анонимен

преди 12 години

Apple са п3дали.1-во правят пиар на гърба на мъртвец и второ, г-н Джобс не е заслужил чак толкова, колкото му преписват. А всички, дето са се захласнали по джобния компютър на Apple, са консуматори с психични разстройства. Надежда дава факта, че лудите от религиозни, се трансформират в друг по-мек и не толкова фанатичен вариант ненормалници.

43

до 43

преди 12 години

точно това е му е идеята на Джобс, затворен продукт с който да взима по малко, но редовно и от всеки потребител, и при това с усмивка на лице. Докато M$ са обратното, лесен за хакване продукт, който става масов, хората свикват и след това държавните институции и по-ченгесарките държави почват да му налагат (продават) сами стоката. Истината е в отворените платформи, те развиват истински нещата, тия само пари правят.

42

Анонимен

преди 12 години

ай фон, ай под, ай сиктир ... ай стига с тоя пиар, епъл така ли смята да си продава новите продукти, те са го подкарали като с тупак, след като почина излезнаха още 10 "негови тайни" албума.

41

Темерут

преди 12 години

А, бе кой от кого е откраднал винаги ще е малко спорно, факт е обаче, че Майкрософт завладя света, в действителност, а Епъл останаха, като снобарите от Щатите, чиито продукти не са за всеки, и то заради друго, ами поради прекалено солените им цени... Само това не ми харесва в Епъл, не се стремят продуктите им да са широко съвместими и достъпни.

40

180

преди 12 години

Най-революионните нововъдения на Епъл, които го издигат до върха - графичният интерфейс, мишката и т.н. всъщност не са техни. Те просто ги взимат от други. После Бил Гейтс бил ***, защото краднал от Епъл.. айде стига глупости. Четете малко история и то от източници различни от сайта на Епъл и загубените медии, които ми обясняват, че Джобс ми бил вкарал музиката в джоба и 'смарт'-а в телефона ..

39

Анонимен

преди 12 години

до 40-геНий-ей това Н,сигурно без да искаш си го написал.

38

Темерут

преди 12 години

Гейтс всъщност излезе най-големия гений, толкова добре и толкова много открадна, че завладя света със Windows... Естествено никой няма да го съди за това, и той е гений, но не като Стив Джобс.