Снимка: БГНЕС
fallback

Казусът с поскъпването на тока, коментира председателят на "Продължаваме промяната" Андрей Гюров.

"Не мисля, че имаше някакво подвеждане. Смятам, че просто Десислава Атанасова, в нейното изказване, направи грешка, като каза 1 януари 2021 г. Съответно това не беше чуто от хората в залата, след като всички гласуваха в една посока", обясни той пред Нова тв.

Oще по темата

По думите му, целта на това решение била да се задържат цените на тока, така че хората да не изпитат шок още следващата седмица. "И да дадем достатъчно време - седмица, две или три, на правителството да предприеме необходимите мерки за компенсиране на различните участници в този процес”, допълни председателят на ПГ на ПП.

"Няма да се стигне до шоково поскъпване на цените след падането на мораториума. Това е временно задържане, докато регулаторът влезе в своята истинска роля и се вземат необходимите решения да не се налага шоково повишаване на цените", заяви Гюров.

Той определи партиите като много различни. Това, според него се е видяло и по време на дебатите по 18 различни теми, които са дискутирали за оформяне на коалицията.

"Нашето виждане е, че ако започнем по ред на точките, по които имаме пълно съгласие, имаме поне две-три години работа по теми, по които нямаме разногласия. Естествено, в един момент ще дойдем и до тези, по които имаме разногласия. Нашата цел е когато търсим този баланс, той винаги да е в полза на обществото", заяви Гюров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

79

noema c kumapama

преди 2 години

да сключим сделка: победените нямат право на глас!на педофилите от вас, цензурата бичеща минуси ежесекундно ще и пратим реклами с урсулка гола!при това преди "новините". в азия ще се увеличи числото на забременели. черните ще се почесват, а белите направо губят в надпреварата за работна "ръка". като бичкията на минуси, без данъци!

78

noema c kumapama

преди 2 години

вие, вие, ти, ти ти... дето унищожи всичко свято, ще плащаш лично, със своите сълзи! или още си мислиш, че можеш да се скриеш зад разни "истанбилски" "конвенции" и всякакъв друг булллшит, а на практика педофилен педераcm.вие сложихте печата си на раята, а ние сложихме печата си на всеки от вас! хитро, нали! но за това ние живеем, а с "филантропите" е свършено. не за пари!

77

noema c kumapama

преди 2 години

да ви припомням ли за поход(т)ите на кокистадорите, които налагаха с огън и меч "силата" на "имунизацията" дошла директно от "бога"- ек и богохулната урсулуспия? да ви напомням ли, как милиони хора бяха избити именно от днешните, не хуманни целители, а "филантропски" печалби? и да казвам ли как унищожихте, вие, да вие! подъсъдими австралийски затворник на кралицата, бушмените?

fallback